Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ολυμπιακός-Άντερλεχτ και ...στη μέση Nova, ΔΤ, ΑΝΤ1!

Γύρω στα μεσάνυχτα της Τρίτης θα είναι γνωστό αν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει ή όχι την φετινή του ...περιπέτεια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αγώνας των Πειραιωτών κόντρα στην Άντερλεχτ έχει το γνωστό τεράστιο ενδιαφέρον που, όμως, «ξεφεύγει» απ' το 90λεπτο της διάρκειας του και ...φτάνει ως και το 2014.

Για να γίνουμε συγκεκριμένοι, απ' την κατάληξη της πορείας του Ολυμπιακού στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ, θα καθοριστεί το τι (τηλεοπτικά) έχουν να περιμένουν η Nova και η ΔΤ που διαθέτουν τα τηλεοπτικά της δικαιώματα (ως και το 2014-15).

Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στους «16», τότε ένα απ' τα δύο παιχνίδια θα το δείξει η Nova και το άλλο η ΔΤ (ή, η ΝΕΡΙΤ). Αν, όχι, τότε το συνδρομητικό και το δημόσιο κανάλι θα πορευτούν με το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά χωρίς ελληνική παρουσία σε αυτό και κερδισμένος θα βγει ο ΑΝΤ1 που θα ...υποδεχτεί τους αγώνες των «ερυθρόλευκων» στο Europa League με αυτούς του ΠΑΟΚ να πηγαίνουν στη Nova.

Αν, βέβαια, ρωτήσει κάποιος έναν άνθρωπο του συνδρομητικού, τι θα επέλεγε απ' τα δύο, του να συνεχίσει δηλαδή να έχει αγώνα ελληνικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ και να μην έχει στο Europa League (γιατί αν μείνει ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο πως ο ΑΝΤ1 θα κρατήσει τους αγώνες του «Δικέφαλου» του Βορρά) ή να αποκτήσει και έναν «ελληνικό» αγώνα στο Europa, η στήλη είναι σίγουρη ότι θα διάλεγε το πρώτο.

Σε κάθε περίπτωση αυτή την στιγμή τόσο στη Nova (ετοιμάζει για την Τρίτη τη μεγαλύτερη παραγωγή των τελευταίων χρόνων) όσο στην ΔΤ περιμένουν, πιστεύουν και εκτιμούν πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τον «τελικό» με την Άντερλεχτ και θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι τους «16». Απ' την άλλη, στον ΑΝΤ1 ούτως ή άλλως έχουν τον ΠΑΟΚ. Αν προκύψει κάτι άλλο δεν θα τους ...κακοπέσει.

Κοντολογίς, η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ βολεύει απόλυτα, αν το εξετάσετε, όλα τα κανάλια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x