Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ολυμπιακός για δύο, δεν «έκατσε» στον ΑΝΤ1!

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μία τέλεια είδηση για Nova και ΔΤ...

Το συνδρομητικό και η Δημόσια Τηλεόραση (ή ΝΕΡΙΤ όπως θα μετονομαστεί) θα δείξουν από ένα παιχνίδι των Πειραιωτών στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον δημόσιο φορέα να είναι πιθανό να κάνει την πρώτη τηλεοπτική του παραγωγή, να δείξει δηλαδή το εντός έδρας του Ολυμπιακού.

Σε κάθε περίπτωση, είτε το εντός μεταδώσει, είτε το εκτός, η πρεμιέρα της ΝΕΡΙΤ με την ελληνική ομάδα στους «16» και ενόψει τελικής φάσης του Μουντιάλ 2014 που θα δείξει (ολόκληρο ή το πολύ μεγάλο μέρος του) το δημόσιο κανάλι αποτελεί τον καλύτερο συνδυασμό γι' αυτό.

Εξαιρετική είναι η εξέλιξη και για τη Nova που θα έχει τον Ολυμπιακό στη συνέχεια του σημαντικότερου (και ακριβότερου) τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο διαθέτει. Και το καλό μπορεί να συνεχιστεί για Nova και ΝΕΡΙΤ αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει (αν...).

Στον ΑΝΤ1, απ' την άλλη πλευρά, περίμεναν μπας και τους «κάτσει» απόψε, αλλά δεν είναι χαμένοι ούτως ή άλλως και αυτό, όπως αναλύσαμε από χθες ήταν γνωστό εξ' αρχής. Θα δείξει την συνέχεια του ΠΑΟΚ στο Europa. Με τη Nova να διατηρεί τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x