Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ: Nova, ΑΝΤ1, Nova και μετά ...ΔΤ!

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια, τούτη την εβδομάδα, τελείωσε για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ που τώρα έχουν τα μεταξύ τους ...ραντεβού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Το ξεκίνημα έγινε την Τρίτη με τη μετάδοση απ' τη Nova του μεγάλου αγώνα, Ολυμπιακού-Μπενφίκα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, απόψε ο ΑΝΤ1 συνεχισε με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μακάμπι.

Το ...κυρίως «πιάτο» θα δοθεί Κυριακή και Δευτέρα αφενός με το μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ντέρμπι κορυφής της Σούπερ Λίγκα και αφετέρου με το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της Α1 μπάσκετ. Στις μεταδόσεις θα είναι η Nova και η ΔΤ αντίστοιχα.

Στα τηλεοπτικά παρεπόμενα της αποψινής βραδιάς θα πρέπει να τονίσουμε ότι στον ΑΝΤ1 αναγκαστικά θα περιμένουν ακόμα μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον της ελληνικής παρουσίας στο Europa League, καθώς είναι πολύ πιθανό πλέον ο Ολυμπιακός να συνεχίσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε ο ΑΝΤ1 τα περιμένει όλα, σε αυτό τον τομέα, απ' τον ΠΑΟΚ.

Η βραδιά, όμως, είχε και Ευρωλίγκα μπάσκετ με την ήττα του Παναθηναϊκού, η οποία καθόλου δεν άρεσε και σε Nova, ΔΤ που περιμένουν απ' τους «αιωνίους» να ..στηρίξουν ζωηρό το τηλεοπτικό ενδιαφέρον της διοργάνωσης.

Την Παρασκευή, ο Ολυμπιακός κοντράρει την Σιένα στην Ιταλία, με μετάδοση απ' την ΔΤ (21.30) και την ελπίδα απ' τα κανάλια που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα να φτάσει στα ...ίσια της η «τηλεοπτική ψυχολογία» της διοργάνωσης.

Κοντολογίς, είναι (όπως αποδεικνύεται) μία εβδομάδα απ' την οποία προκύπτουν αντιφατικά συναισθήματα για τις ομάδες, αλλά και για Nova, ANT1, ΔΤ.

Μία εβδομάδα, όμως, που δεν έχει τελειώσει...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x