Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Χωρίς Μπεν Σίμονς η εθνική ομάδα μπάσκετ της Αυστραλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το όνομα του Μπεν Σίμονς απουσιάζει από τη λίστα των 22 παικτών που επέλεξε ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Αυστραλίας, Μπρίαν Γκούρτζιαν, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Χωρίς τον Μπεν Σιμονς θα ταξιδέψει στο Παρίσι η εθνική ομάδα μπάσκετ της Αυστραλίας, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο διεθνής σμολ φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς, που φέτος έχει κατά μέσο όρο 6,1 πόντους με 7,9 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ σε 23,9 λεπτά, δεν θα εκπροσωπήσει ούτε σε αυτή τη διοργάνωση την εθνική του.

Η λίστα των παικτών για τη χάλκινη ομάδα των Ολυμπιακών του Τόκιο, αποτελείται από 22 παίκτες εκ των οποίων θα «κοπούν» οι 10, ενόψει Παρισιού.

Υπενθυμίζουμε πως η Αυστραλία είναι με τον Καναδά στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης και περιμένει να μάθει τον τρίτο αντίπαλο, ο οποίος μπορεί να είναι και η Εθνική μας, σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Πειραιά.

Αναλυτικά το ρόστερ: Χαβιέρ Κουκς, Ντάισον Ντάνιελς, Μάθιου Ντελαβεντόβα, Ντάντε Έξουμ, Σαμ Φρόλινγκ, Τζόνι Φέρφι, Τζος Γκίντεϊ, Κρις Γκούλντινγκ, Τζος Γκριν, Τζο Ινγκλς, Νικ Κέι, Τζοκ Λάντεϊλ, Γουίλ Μάγκνεϊ, Γουιλ ΜακΝτόουελ-Γουάιτ, Τζακ ΜακΒέι, Πάτι Μιλς, Κιάνου Πίντερ, Ντουόπ Ριθ, Ματίς Θάιμπουλ, Ντέγιαν Βασίλιεβιτς, Τζακ Γουάιτ και Ρόκι Ζικάρσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x