sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο Οζέγκοβιτς... απειλεί Ελ Κααμπί-Μορόν και η συνέχεια προβλέπεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα!

Με τα δύο γκολ που σημείωσε ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς έφτασε τα έξι στο πρωτάθλημα και κοιτάζει... προς τα πάνω.

Η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε 4-2 στην Καισαριανή, παίρνοντας το πρώτο της φετινό... τρίποντο στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» και ξεκολλώντας από τον πάτο της βαθμολογίας της Stoiximan Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νεοφώτιστους, φυσικά ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, που επανήλθε στο σκοράρισμα ανοίγοντας το σκορ στο 6’ και κλείνοντάς το στις καθυστερήσεις.

Ο Σέρβος φορ είχε να βρει δίχτυα από την 28η Οκτωβρίου και την ήττα, 2-1, στον Βόλο, από τον οποίον αποκτήθηκε μάλιστα το προηγούμενο καλοκαίρι.



Με τα δύο γκολ του ενάντια στον ΠΑΣ, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε τα έξι στο εφετινό πρωτάθλημα και απειλεί στα ίσα τους Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Λορέν Μορόν, που έχουν από επτά και έχουν δείξει ότι έχουν τα φόντα να πάνε μέχρι τέλους τη μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα.

Ίδιο αριθμό γκολ με τον Οζέγκοβιτς έχει ο συμπατριώτης του, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον πρώτο όμως να είναι ο μοναδικός εκτός big-5 που έχει έως τώρα πάνω από πέντε τέρματα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι με τη φανέλα του Βόλου πέρυσι σε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έξι τέρματα – όσα έχει ήδη με την Κηφισιά πριν καν αλλάξει ο χρόνος!

Συγκεκριμένα, έχει βρει δίχτυα έξι φορές σε 13 συμμετοχές για τη Stoiximan Super League, έχοντας μοιράσει και μία ασίστ – πασάροντας στον Λούμορ για το καταπληκτικό του γκολ ενάντια στη Λαμία.



Με την Κηφισιά να κοιτάζει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, έχοντας εντυπωσιάσει στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Νίλσεν στον πάγκο, πιθανότατα και ο ίδιος ο Οζέγκοβιτς νιώθει πιο αισιόδοξος.

Βλέπετε, πέραν όσων είδαμε στον αγωνιστικό χώρο της Καισαριανής, ο Δανός προπονητής επιβεβαίωσε και με τα λεγόμενά του ότι θέλει να εφαρμόσει ένα επιθετικό και aggressive στιλ παιχνιδιού.

Κάτι που πιθανότατα θα βολέψει έναν σέντερ φορ όπως ο Σέρβος, που έδειξε από το πρώτο κιόλας ματς της νέας εποχής τι μπορεί να κάνει. Η συνέχεια, λοιπόν, προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x