Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Πάει Nova o ΠΑΟ, πρόταση και σε Ολυμπιακό!

Πριν από αρκετό καιρό η «Στάση media» αποκάλυψε ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Α1 μπάσκετ «κλειδώνουν». Οι πληροφορίες επιβαιώνονται.

Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, είναι σχεδόν οριστική η συμφωνία του συνδρομητικού με τους «πρασίνους», καθώς απομένουν κάτι τυπικές λεπτομέρειες. Πρόταση απ' τη Nova έχει δεχτεί και ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει θετικά ή αρνητικά.

Η «Στάση media» και ραδιοφωνικά εδώ και αρκετές Κυριακές ανέφερε την σαφέστατη θέληση της Nova να αποκτήσει τα δικαιώματα ολόκληρου του Πρωταθλήματος, δηλαδή και των τελικών που μέχρι και την περασμένη σεζόν έδειχνε η δημόσια τηλεόραση.

Η ΝΕΡΙΤ που ήδη έχει εξασφαλίσει το «ελεύθερο» τηλεοπτικό κομμάτι της Ευρωλίγκα για μία τριετία (το αποκάλυψε η στήλη πριν από μέρες) και έχει τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ δεν θα πει όχι και για την Α1, αλλά φαίνεται πως δεν «καίγεται».

Οι εξελίξεις δεν θα καθυστερήσουν πολύ και σύντομα θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις. Όπως, η στήλη μαθαίνει και κάτι άλλο. Πως τη νέα σεζόν, ο τρόπος αξιοποίησης των δικαιωμάτων της Α1 μπάσκετ θα είναι παντελώς διαφορετικός απ' τη Nova συγκριτικά με την περασμένη σεζόν. Πιθανότατα δε, σε αυτό το πλαίσιο, να μεταδίδονται περισσότερα παιχνίδια.

Το ΑΡΤ για Α2!

Ενώ, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1 υπάρχουν οι εξελίξεις που παραθέτουμε παραπάνω, η «Στάση media» μαθαίνει ότι επικρατεί κινητικότητα και γι' αυτά της Α2. Το ΑΡΤ και η ομοσπονδία μπάσκετ βρίσκονται σε συζητήσεις, με ανοιχτό το ενδεχόμενο το ΑΡΤ να δείχνει ένα παιχνίδι κάθε αγωνιστική. Σάββατο ή Κυριακή μεσημέρι. Και εδώ το θέμα δεν θα καθυστερήσει να έχει τις οριστικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x