Stoiximan Super League

Πάει για Σηφάκη, δένει Αθανασιάδη

Ο Μιχάλης Σηφάκης είναι ο «εκλεκτός» του Αναστασιάδη για τον «άσο» και η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί όταν αποχωρήσει ο Σαρλ Ιτάζν. Τη Δευτέρα υπογράφει ο Αθανασιάδης, τι γίνεται με τον αντί-Αμπντούν.

Έτοιμος να ανακοινώσει την απόκτηση του Μιχάλη Σηφάκη είναι ο ΠΑΟΚ, αφού οι δύο πλευρές ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις τις τελευταίες μέρες.

Για τον έμπειρο τερματοφύλακα είχε θετική άποψη και ο Άγγελος Αναστασιάδης και, μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς είχαν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση.

Ο 30χρονος γκολκίπερ περίμενε μήπως φτάσει κάποια προσφορά από το εξωτερικό, η οποία τελικά δεν ήρθε και από τη στιγμή που αυτή δεν ήρθε, οι συζητήσεις τους προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, το κασέ του είναι στα πλαίσια που έχουν θέσει στον ΠΑΟΚ, καθώς δεν υπερβαίνει τις 170.00 ετησίως.

Υπογράφει ο Αθανασιάδης

Εδώ και δέκα μέρες ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέσα στη Δευτέρα.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι τετραετούς διάρκειας και οι απολαβές του διεθνούς επιθετικού θα ξεπεράσουν τα 2 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μία σημαντική συμφωνία, αφού ο Αθανασιάδης βρίσκεται στον σύλλογο από οχτώ ετών και εφόσον τιμήσει μέχρι τέλους το συμβόλαιό του θα είναι 30!

Προχωράει για τον αντι-Αμπντούν

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του Τζαμέλ Αμπντούν για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι πλέον στρέφονται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση για τα άκρα της επίθεσης.

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης – που φέρεται να είπε «όχι» για την απόκτηση του Αλγερινού – ρωτήθηκε σχετικά από εκπροσώπους του Τύπου στην Παναγία Σουμελά απέφυγε να απαντήσει, αλλά όλα δείχνουν πως η αρνητική του απάντηση αφορούσε την όχι και τόσο ευχάριστη εξωγηπεδική ζωή τού εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x