sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Παναθηναϊκός: Από εποχής Βαζέχα εκκίνηση σαν του Καρλίτος

Ο Καρλίτος έφτασε τα επτά γκολ στις έξι πρώτες αγωνιστικές και έπιασε επιδόσεις του αξεπέραστου Κριστόφ Βαζέχα με τον Παναθηναϊκό. Το sport-fm.gr έχει τα στοιχεία.

Παναθηναϊκός: Από εποχής Βαζέχα εκκίνηση σαν του Καρλίτος

Ο Καρλίτος έχει κάνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να παραμιλά με τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος. Μετά από έξι αγωνιστικές, ο Ισπανός φορ έχει σκοράρει ήδη επτά φορές, με αποκορύφωμα το χθεσινό χατ-τρικ στη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης (4-1).

Πλέον ο 31χρονος άσος έχει ήδη περισσότερα γκολ από όσα πέρσι σε όλη του τη σεζόν στο πρωτάθλημα, όταν και ήταν παράλληλα ο πρώτος σκόρερ των «πράσινων» στην Super League. Δεν είναι όμως μόνο αυτό…

Επίδοση σαν αυτή του Καρλίτος με επτά γκολ έχει να δει το «τριφύλλι» στις έξι πρώτες αγωνιστικές από εποχής του μεγάλου Κριστόφ Βαζέχα. Τη σεζόν 1995/96 ο Πολωνός θρύλος του Παναθηναϊκού είχε καταφέρει να σκοράρει εννιά φορές στο ίδιο διάστημα έχοντας μάλιστα πετύχει τον συγκεκριμένο αριθμό γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Ο «Χρήστος» είχε σκοράρει από ένα γκολ στις νίκες επί της ΑΕΛ (0-1) και του Αθηναϊκού (1-2), ενώ είχε σημειώσει τα μοναδικά τέρματα απέναντι στην Ξάνθη (2-0) και είχε βρει δίχτυα πέντε φορές απέναντι στον Πανιώνιο (5-3). Επίσης είχε σημειώσει εννιά γκολ στις έξι πρώτες αγωνιστικές και τη σεζόν 1994/95.

Κανένας άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού έκτοτε και μέχρι φέτος τον Καρλίτος, από τον Λυμπερόπουλο, τον Κωνσταντίνου και τον Σαλπιγγίδη, μέχρι τον Σισέ, τον Λέτο και τον Μπεργκ, δεν είχε τόσο εντυπωσιακές επιδόσεις στο σκοράρισμα στις έξι πρώτες αγωνιστικές.











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x