sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Παναθηναϊκός: Ιωαννίδης και Σπόραρ τον οδηγούν

Φώτης Ιωαννίδης και Άντραζ Σπόραρ οδηγούν τον Παναθηναϊκό και απαντούν για το αν η ομάδα έχει σέντερ φορ. Έχει και μάλιστα… δύο!

Ο Παναθηναϊκός έζησε μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά με τη νίκη 2-0 επί της Βιγιαρεάλ. Με άριστο πλάνο από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και πιστή του εκτέλεση από τους παίκτες του, οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, απειλήθηκαν ελάχιστα και… τορπίλησαν το «κίτρινο υποβρύχιο» στα κατάλληλα σημεία μπαίνοντας με το δεξί στους ομίλους του Europa League στο γεμάτο ΟΑΚΑ.

Ταυτόχρονα, όμως, Φώτης Ιωαννίδης και Άντραζ Σπόραρ πιστοποίησαν για πολλοστή φορά πως ο Παναθηναϊκός έχει όχι έναν, αλλά δύο σέντερ φορ κλάσης. Ο Έλληνας στράικερ συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με ένα τελείωμα επιπέδου… Champions League και θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια αν δεν τον σταματούσε ο Μαντί την τελευταία στιγμή.





Ο δε Σλοβένος, με τη σειρά του, αποτελείωσε την ισπανική ομάδα με καταπληκτική ατομική προσπάθεια και σουτ ακριβείας από το ύψος της περιοχής στο δεύτερο μέρος αποδεικνύοντας πως η μεγάλη χαμένη ευκαιρία με την Μπράγκα ήταν απλώς μια κακή παρένθεση που έκλεισε γρήγορα.



Αν δεν… πειστήκατε από αυτά, παραθέτουμε τις επιδόσεις που έχουν φέτος οι δύο παίκτες που καλύπτουν τη θέση του σέντερ φορ στον Παναθηναϊκό. Ο 23χρονος Ιωαννίδης σε δέκα εμφανίσεις φέτος έφτασε τα τέσσερα γκολ και τις τρεις ασίστ. Μάλιστα, αυτό ήταν το τρίτο του ευρωπαϊκό γκολ μετά από αυτό στο πρώτο ματς με τη Ντνίπρο και το καθοριστικό πέναλτι στις καθυστερήσεις στη Μασσαλία, ενώ ήταν αυτός που είχε σερβίρει το γκολ στον Μπερνάρ στο πρώτο ματς (αλλά και στον Μαντσίνι στο πρώτο παιχνίδι με την Μπράγκα).



Ο δε 29χρονος Σπόραρ πριν το χθεσινό γκολ είχε υπογράψει την πρόκριση επί της Ντνίπρο (που έβαλε τον Παναθηναϊκό στους ευρωπαϊκούς ομίλους) με τρία γκολ, τo πρώτο στο 3-1 του πρώτου αγώνα και τα άλλα δύο στο 2-2 της Λεωφόρου σταματώντας την προσπάθεια ανατροπής των Ουκρανών.



The perfect two, όπως επιτυχημένα τους αποκάλεσε ο επίσημος λογαριασμός του Παναθηναϊκού στο Twitter.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x