Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το πρώτο ...crash-test ΔΤ-Nova!

Η παράλληλη μετάδοση του ντέρμπι, Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, για την Ευρωλίγκα μπάσκετ θα είναι η πρώτη φορά που η ΔΤ και η Nova θα συγκρουστούν και ...θα συγκριθούν στο ίδιο «προϊόν»...

Τέτοιες κόντρες σαν την αυριανή (20/2) είχαν γίνει αρκετές (αλλά σε φάιναλ-φορ) ανάμεσα στο συνδρομητικό και την ΕΡΤ, με την τελευταία να αποτελεί πλέον παρελθόν. Η ΔΤ και η Nova θα μεταδώσουν τον αγώνα, θα βγάλουν εκπομπές και οι τηλεθεατές θα προχωρήσουν σίγουρα (παρά το βασικό ενδιαφέρον, για την εξέλιξη της αναμέτρησης) στις συγκρίσεις.

Για την ΔΤ θα είναι η πρώτη φορά, επίσης, που θα μεταδώσει ντέρμπι «αιωνίων» μπάσκετ που δεν αφορά την Α1. Θυμίζουμε πως η Δημόσια Τηλεόραση έχει δείξει μέχρι τώρα το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του α' γύρου και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός του β' στο ελληνικό Πρωτάθλημα και με τηλεθεάσεις που ήταν από καλές έως πολύ καλές. Αλλά, βέβαια, δεν είχε την κόντρα μετάδοση ενός άλλου καναλιού, έστω συνδρομητικού.

Και με δεδομένο ότι το αυριανό παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο, τα νούμερα τηλεθέασης στην ΔΤ θα σημειώσουν τα υψηλότερα επίπεδα σε πλην ποδοσφαίρου μετάδοση απ' την πρώτη μέρα έναρξης της. Τέλος, τα δύο κανάλια προετοίμαζαν με πυρετώδεις ρυθμούς σήμερα το απόγευμα το περιεχόμενο της pre game εκπομπής που θα ξεκινήσει στις 21.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x