Γενικά

Πανελλήνιο ρεκόρ στο αρασέ σημείωσε η Μπεντέλη

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η Κωνσταντίνα Μπεντέλη στην πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος άρσης βαρών σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αγωνιζόμενη στο διεθνές τουρνουά Ελλάδας–Κύπρου, σήκωσε στο αρασέ 89 κιλά στην κατηγορία των 59 κιλών, καταρρίπτοντας κατά ένα κιλό τα στάνταρ των νέων κατηγοριών που είχε βάλει η ομοσπονδία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπεντέλη προερχόταν από τραυματισμό και αγωνίστηκε στα 59 κιλά αντί για 55 κιλά. Επόμενος στόχος της το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ντόχα που θα γίνει τον Δεκέμβριο.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη που σημείωσα Πανελλήνιο ρεκόρ. Οι αγώνες αυτοί για μένα ήταν ξεχωριστοί. Αφενός, γιατί αγωνίστηκα για
πρώτη φορά στο Διεθνές τουρνουά Ελλάδας–Κύπρου και αφετέρου γιατί σημείωσα ρεκόρ, προερχόμενη από τραυματισμό.
Αγωνίστηκα για πρώτη φορά με τις νέες κατηγορίες και σήμερα έπαιξα στα 59 κιλά, αλλά η κατηγορία μου θα είναι τα 55 κιλά. Ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ντόχα, όπου ευελπιστώ να είμαι καλά και να βάλω μπρος τις μηχανές και να σηκώσω περισσότερα κιλά», τόνισε η Μπεντέλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x