Επικαιρότητα

Πάτρα: Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη οι γονείς «τέρατα»

Στο εδώλιο θα βρεθούν αύριο το πρωί οι δυο γονείς που ασελγούσαν εις βάρος των παιδιών τους.

Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη θα έρθουν οι γονείς τεσσάρων παιδιών από τα Λεύκα της Πάτρας, οι οποίοι κατηγορούνται για ασέλγεια και για διάπραξη ερωτικών οργίων σε βάρος των παιδιών τους.

Οι δύο γονείς είναι προφυλακισμένοι από τον Μάιο του 2013, ενώ η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ένα απ τα κορίτσια της οικογένειας μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο , το οποίο ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και μέσω αυτού η υπόθεση έφτασε στον εισαγγελέα ανηλίκων.

Ο 50χρονος πατέρας έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών ενώ υποχρέωνε τη μητέρα να κάνει έρωτα με τον δεκαπεντάχρονο γιο τους. Η μητέρα τα δεχόταν όλα αυτά, λόγω του ότι φοβόταν-όπως υποστηρίζει-τον άνδρα της διότι έβγαινε εκτός εαυτού όταν έπινε.

Όταν όμως οι αστυνομικοί την πίεσαν φέρεται να τους είπε: «Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».

Ο πατέρας είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις εις βάρος των κοριτσιών της οικογένειας, ενώ οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών.

Επιμέλεια: Τέτα Πατουχέα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x