Γενικά

Πέρασαν στα ημιτελικά του ομαδικού των κατηγοριών τους Τέρπου και Παπαδημητρίου στο αιγυπτιακό Οπεν

Τον καλύτερο απολογισμό είχε για την ελληνική αποστολή η πρώτη μέρα στο διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων της Αιγύπτου, που γίνεται στο πριγκιπάτο του Σαρμ Ελ Σεΐχ.

Τόσο η Ελισάβετ Τέρπου στις νεάνιδες, όσο και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις κορασίδες προκρίθηκαν με τις ξένες συμπαίκτριές τους στα ημιτελικά του ομαδικού και, καθώς δεν προβλέπονται αγώνες για τις θέσεις 3-4, εξασφάλισαν θέση στα μετάλλια.

Η Τέρπου αγωνίζεται στη μικτή Τσεχίας-Ρωσίας-Ελλάδας, ενώ η Παπαδημητρίου είναι στη μικτή Ελλάδας-Αιγύπτου. Και οι δύο ομάδες προχώρησαν με την πρώτη θέση από τους ομίλους τους και η Παπαδημητρίου με την Αιγύπτια Μπανταγουέι έχουν «bye» για τα ημιτελικά.

Η μικτή Τσεχίας-Ρωσίας-Ελλάδας είναι πρώτο φαβορί του αγωνίσματος και τοποθετήθηκε επικεφαλής στο πρώτο γκρουπ. Δυσκολεύτηκε στο εναρκτήριο παιχνίδι της, πήρε με λιγότερη πίεση το δεύτερο και τερμάτισε πρώτη.

Το πρωί νίκησε την Αίγυπτο 2 με 3-1.

Η μικτή Αιγύπτου-Ελλάδας είναι νούμερο 1 φαβορί του αγωνίσματος και τοποθετήθηκε επικεφαλής στο πρώτο γκρουπ. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και σημείωσε δύο άνετες νίκες επί ομάδων της «οικοδέσποινας» χώρας.

Την Παρασκευή θ’ αρχίσουν τα ατομικά αγωνίσματα. Η Τέρπου είναι τέταρτο φαβορί στο απλό νεανίδων. Η Παπαδημητρίου είναι νούμερο 1 στα seeding του απλού κορασίδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x