Γενικά

Πετρούνιας: «Δεν έχει αποσαφηνιστεί το πλάνο της Πολιτείας»

Νέο… μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια προς την Πολιτεία, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του χρυσού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Κλουζ.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εξέφρασε και πάλι το παράπονό του για την αντιμετώπιση της Πολιτείας σε αθλήματα όπως οι Κρίκοι, τονίζοντας ότι υπάρχουν μεγάλες ανάγκες και ελλείψεις. «Δεν θέλω να ζητήσω κάτι, θέλω να μάθω τι σχέδιο έχει η Πολιτεία για τον υψηλό πρωταθλητισμό γενικότερα γιατί δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως», ανέφερε στην κάμερα της Nova λίγες ώρες μετά το τρίτο σερί χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά

«Σίγουρα είναι κάτι το οποίο με πίεσε όταν το διάβασα αλλά κάνω αυτό που ξέρω καλά και που έχω προπονηθεί και είμαι χαρούμενος που το πετύχαμε. Υπήρχε μία πίεση λόγω των δύο προηγούμενων τίτλων αλλά είμαι αρκετά προπονημένος και έτοιμος να διεκδικήσω αυτό που τα τελευταία τρία χρόνια μου ανήκει. Μετά τους Ολυμπιακούς το σκεφτήκαμε πολύ καλά και αποφασίσαμε πως το σώμα μου αντέχει ακόμα χωρίς να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για να συνεχίσω στο ίδιο μέγεθος δουλειάς και φτάσαμε σε ένα επίπεδο να κάνουμε τις εκτελέσεις του Ρίο καθημερινά και αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ακολουθεί και Παγκόσμιο τον Σεπτέμβριο στον Καναδά, σκοπός είναι να μείνουμε στην κορυφή όσο περισσότερο γίνεται, να έχουμε την υγεία μας και ελπίζουμε να μας στηρίξει η Πολιτεία μας γιατί υπάρχουν ανάγκες για όργανα, για ελλείψεις και μπορούν να λυθούν αρκετά εύκολα αν υπάρξει προσοχή. Δεν θέλω να ζητήσω κάτι, θέλω να μάθω τι σχέδιο έχει η Πολιτεία για τον υψηλό πρωταθλητισμό γενικότερα γιατί δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως. Πρέπει να κάνω κάποιες θεραπείες στον ώμο μου γιατί έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και σε 20 μέρες ξεκινάμε προετοιμασία για το Παγκόσμιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x