Ελλάδα

Η θέση του Ολυμπιακού για Γιαννακόπουλο

Ανακοίνωση με αφορμή την τιμωρία του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την ΕΦΙΠ, εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, δύο μέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ κάνει λόγο για τις αναξιοπρεπείς και οπαδικές συμπεριφορές, που καταδικάστηκαν από την ΕΦΙΠ στο πρόσωπο του προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ και εκφράζει την πίστη της ότι η ποινή αυτή θα λειτουργήσει αποτρεπτικά, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον παρόμοιες θλιβερές ενέργειες.

Αναλυτικά:

Η ΕΦΙΠ επέβαλλε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ποινή στέρησης της Φίλαθλης ιδιότητας, ειδικότερα την απαγόρευση παρακολούθησης οποιασδήποτε αθλητικής εκδήλωσης καθώς και την απαγόρευση συμμετοχής του ως Διοικούντος ή μέλους Αθλητικού Σωματείου για χρονικό διάστημα έξι μηνών, δίνοντας ανασταλτικό χαρακτήρα στην εκτέλεση της ανωτέρω ποινής για μια τριετία.

Με την απόφαση της αυτή (Αριθμ. 11/2013 – 4.10.2013) η ΕΦΙΠ καταδίκασε στο πρόσωπο του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου τις αναξιοπρεπείς και οπαδικές συμπεριφορές παραγόντων που υποβαθμίζουν το άθλημα και πυροδοτούν συστηματικά ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η απειλή αποβολής του από τους αγωνιστικούς χώρους και η έκπτωση του από κάθε αξίωμα για τα επόμενα τρία χρόνια, θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και παιδαγωγικά, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον παρόμοιες θλιβερές ενέργειες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x