Σταύρος Χονδροθύμιος

Ποδοσφαιρικά γράμματα στον Άγιο Βασίλη

Τι θα μπορούσαν να ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας; Τι δωράκι θα τους «έφτιαχνε» μέσα στις γιορτές; Ο Σταύρος Χονδροθύμιος γράφει στο sport-fm.gr τις… επιθυμίες των συλλόγων!

Λίγο πριν τις γιορτές είθισται τα πιτσιρίκα να ζητούν από τον Άγιο Βασίλη τι δώρο θέλουν για τη νέα χρονιά. Αν θεωρήσουμε ότι και όσοι παίζουν μπάλα ή ασχολούνται με αυτήν ποικιλοτρόπως , μετατρέπονται σε… μικρά παιδιά, τότε θα είχε ενδιαφέρον να μαντεύαμε τι θα έγραφαν στα γράμματά τους προς τον… γαλαντόμο Άγιο.

Το αν θα πραγματοποιηθούν ή όχι οι επιθυμίες τους, δεν το γνωρίζει κανείς. Άλλωστε θυμάμαι να μου λένε ότι μόνο αν ήμουν καλό παιδί θα αποκτούσα το δώρο που είχα… παραγγείλει, οπότε δεν βλέπω πολλές ευχές από αυτές των ομάδων της Σούπερ Λιγκ να παίρνουν σάρκα και οστά!

Γράφει ο Σταύρος Χονδροθύμιος

Ολυμπιακός: Θα ζητούσε να γύριζε το χρόνο πίσω, στο ματς με την Άρσεναλ στο «Καραϊσκάκης» και τρεις ώρες πριν το παιχνίδι να πάθαινε γαστρεντερίτιδα ο Ζιρού!

Παναθηναϊκός: Και από το «πράσινο» στρατόπεδο θα επιθυμούσαν ένα ταξίδι στο χρόνο, για να έπαιζαν ξανά τον αγώνα με την Γκαμπάλα.

ΑΕΚ: Η πιο εύκολη… μαντεψιά! Γήπεδο εδώ και τώρα. Δε νομίζω ότι θα υπήρχε κάποιος «ενωσίτης» που θα διάλεγε άλλο δώρο!

ΠΑΟΚ: Μεγάλο παίκτη ήθελαν, μεγάλο παίκτη πήραν, αλλά ποιος δεν θα ευχόταν να ήταν λίγα χρονάκια νεότερος ο Μπερμπάτοφ; Μαγικό φίλτρο στον Βούλγαρο λοιπόν, που θα τον ξαναέκανε 27χρόνο!

Πανιώνιος: Η μοναδική ομάδα που δεν θα ήθελε να αλλάξει απολύτως τίποτα. Να παραμείνουν όλα ίδια. Και επειδή αν έχεις τη δυνατότητα για δώρο, κάτι πρέπει να ζητήσεις, τότε μάλλον θα παρακαλούσαν να πουληθεί ο Μπουμάλ σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού έναντι υπέρογκου ποσού!

Αστέρας Τρίπολης: Οι Αρκάδες δεν θα ζητούσαν ούτε παίκτες, ούτε χρήματα, ούτε καλύτερη απόδοση. Το πιο… δύσκολο δώρο για να τους φέρει ο Άγιος Βασίλης θα επιθυμούσαν. Τι άλλο; Θεατές! Μαράζι το έχουν να δουν πολύ κόσμο στις εξέδρες οι άνθρωποι του Αστέρα.

Λεβαδειακός: Το προφανές θα ήταν να ήθελαν την παραμονή. Αυτήν όμως με τον Κομπότη στις επάλξεις, εύκολα ή δύσκολα επιτυγχάνεται, οπότε το δώρο θα ήταν η γρήγορη παραμονή, για να μην περιμένουν μέχρι τον Αύγουστο!

Πλατανιάς: Η ομάδα που χαρακτηρίζεται από τους περισσότερους ως η πιο… αδιάφορη του πρωταθλήματος, θα ήταν λογικό στο γράμμα της να σημείωνε ότι επιθυμεί την επιστροφή του Ακράτητου στα μεγάλα σαλόνια, για να μην έχει ο Πλατανιάς αυτόν τον άχαρο τίτλο.

Ηρακλής: Όταν ακούς Ηρακλή, ένα όνομα σου έρχεται αυτομάτως στο μυαλό, ειδικά να είσαι άνω των 30 ετών. Βασίλης Χατζηπαναγής. Τι καλύτερο οπότε από το δώρο να είναι ένας νέος «Βάσσια» ή έστω ένας παικταράς που να πλησιάζει στο μεγαλείου του παλαίμαχου αστέρα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Οι ιθύνοντες του «Άγιαξ της Ηπείρου» θα διασκεύαζαν το τραγούδι «Και τι ζητάω» και αντί να επιθυμούσαν μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάνε, θα ζητούσαν μια μεταγραφή να μπορούσαν να κάνουν. Τα τελευταία χρόνια, έχουν ξεχάσει πως γίνεται …

Skoda Ξάνθη: Το δώρο στην «ακριτική» ομάδα, δεν θα είχε να κάνει με κάποιο αγωνιστικό θέμα, αλλά θα αφορούσε την τεχνολογία. Θα το «έπαιρνε» πάνω του ο Πανόπουλος και θα εξέφραζε την επιθυμία του για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού συστήματος άμεσης καταγραφής φωνής που θα την μετέτρεπε αυτομάτως σε κείμενο, έτσι ώστε οι ξεχωριστές ανακοινώσεις του, να έβγαιναν άμεσα, χωρίς να υποχρεούται κάποιος να τις πληκτρολογεί!

Βέροια: Ο πρώτος γύρος της περσινής σεζόν, ήταν ονειρεμένος για την ομάδα της Ημαθίας, οπότε όλοι ονειρεύονται μια ανάλογη πορεία στο φετινό δεύτερο γύρο. Απλά και ξεκάθαρα, χωρίς… πολλά πολλά!

Παναιτωλικός: Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Ένα δωράκι που είχαν στο Αγρίνιο και το έχασαν θα ήταν αυτό που θα ήθελαν από τον Άγιο Βασίλη. Ένα δώρο με ονοματεπώνυμο. Μάκης Χάβος! Πολύ θα τους άρεσε να τον είχαν πάλι στον πάγκο τους.

Ατρόμητος: Να μετατρεπόταν το πρωτάθλημα σε Football Manager και να είχαν τη δυνατότητα να έκαναν ένα quit – load. Ένα restart της σεζόν θα ήταν ο ευσεβής πόθος των «Περιστεριωτών», αλλά ακόμα και για τον Άγιο Βασίλη, είναι αδύνατον να πραγματοποιήσει αυτήν την ευχή!

Πανθρακικός: Οι Θρακιώτες προσεύχονται για να… φωτιστεί ο πρόεδρος της ομάδας και να επιλέξει να αλλάξει τα χρώματα της ομάδας. Το πράσινο δεν είναι πολύ γούρικο στη Σούπερ Λιγκ, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Παναθηναϊκός δεν τα πηγαίνει περίφημα και ο Λεβαδειακός «αναγκάστηκε» να… μοστράρει μπλε εμφάνιση για να ορθοποδήσει. Για να μην αναφέρω ότι όταν η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ως τρίτη της φανέλα την πράσινη, δεν πήρε ούτε τίτλο!

Καλλονή: Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, στην Καλλονή θα παρακαλέσουν να γίνει το αντίθετο από αυτό που εύχονται στην ΑΕΚ. Όχι δηλαδή να φτιαχτεί το γήπεδο τους, αλλά να… χαλάσει, ώστε να μην αγωνίζεται στη Λέσβο. Αλησμόνητη είναι η πρώτη της σεζόν που έπαιζε «εξόριστη» τα εντός έδρας ματς μακριά από το νησί και τα κατάφερε εξαιρετικά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x