Stoiximan Super League

Κουτσιανίκουλης: «Έδειξαν ότι με θέλουν»

Η πίστη του Φερνάντο Σάντος στον ίδιο, αλλά και οι ικανότητες του Πορτογάλου τεχνικού είναι από τους βασικούς λόγους που έκαναν τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να επιλέξει τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του, όπως δήλωσε ο 21χρονος παίκτης στο περιοδικό «SMS», που κυκλοφορεί σήμερα με τη «SportDay». «Οι κύριοι Ζαγοράκης και Βρύζας μου έδειξαν με τον τρόπο τους ότι με θέλουν πολύ στην ομάδα. », είπε ο νεαρός μεσοεπιθετικός. Στην Πορτογαλία θα ταξιδέψει ο Σάντος για τα θέματα των Νούνο Ασίς, Ζοάο Πάολο Αντράντε και Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ποια τα πλάνα του Πορτογάλου για το σημερινό(31/5, 19:00) παιχνίδι με τη Λάρισα.

Η πίστη του Φερνάντο Σάντος στον ίδιο, αλλά και οι ικανότητες του Πορτογάλου τεχνικού είναι από τους βασικούς λόγους που έκαναν τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να επιλέξει τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του, όπως δήλωσε ο 21χρονος παίκτης στο περιοδικό «SMS», που κυκλοφορεί σήμερα με τη «SportDay». «Οι κύριοι Ζαγοράκης και Βρύζας μου έδειξαν με τον τρόπο τους ότι με θέλουν πολύ στην ομάδα. », είπε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Απόσπασμα

Βασίλη, η φετινή σεζόν ήταν για εσένα μαγική, με αποκορύφωμα τη μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ;

«Όντως, ήταν κάτι μαγικό αυτό που έζησα τη δεύτερη χρονιά μου στη Σούπερ Λίγκα. Έκανα ένα «γεμάτο» πρωτάθλημα με 27 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Κλήθηκα στην Εθνική ομάδα, οπότε καταλαβαίνεις… Η επιβράβευση της φετινής παρουσίας μου ήρθε με τη μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα, τον ΠΑΟΚ».

Για ποιους λόγους επέλεξες τον ΠΑΟΚ;

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική επιλογή και βέβαια αποτελεί άλμα για την καριέρα μου. Είναι μια μεγάλη ομάδα με τη φετινή παρουσία του και τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Η συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA είναι ένα επιπλέον δέλεαρ για έναν ποδοσφαιριστή με φιλοδοξίες. Θα παίξω μπροστά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Τι ρόλο έπαιξε η παρουσία του Φερνάντο Σάντος;

«Ένας από τους κυριότερους λόγους που πήγα στον ΠΑΟΚ είναι ο κ. Σάντος. Το έργο του και η συμβολή του στη μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ είναι τεράστια . Από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε εμένα και έδειξε ότι με υπολογίζει. Είναι στο χέρι μου να αποδείξω ότι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα»

Τι εντυπώσεις σου άφησαν ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης και ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας;

«Οι κύριοι Ζαγοράκης και Βρύζας μου έδειξαν με τον τρόπο τους ότι με θέλουν πολύ στην ομάδα. Έχουν βοηθήσει σημαντικά ώστε ο ΠΑΟΚ να παρουσιάσει ανανεωμένο πρόσωπο τη φετινή σεζόν».

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Στην πατρίδα του, την Πορτογαλία θα βρεθεί από αύριο ή το αργότερο μέχρι την Τρίτη ο Φερνάντο Σάντος. Ο 54χρονος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί, αλλά θα συνδυάσει το ταξίδι και με τη δουλειά, καθώς θα «τρέξει» τρία θέματα συμπατριωτών του και συγκεκριμένα των Νούνο Ασίς, Ζοάο Πάολο Αντράντε και Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο πρώτος αναμένεται να απαντήσει το επόμενο τριήμερο και η περίπτωση του είναι αυτή που «καίει» περισσότερο τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει κάνει καλή οικονομικά πρόταση και οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως ο παίκτης θα πει το «ναι». Από εκεί και πέρα θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή ο κεντρικός αμυντικός της Πόρτο, Ζοάο Πάολο Αντράντε, που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ραπίντ Βουκουρεστίου και οι υποχρεώσεις του με τη ρουμάνικη ομάδα τελειώνουν στις 13 Ιουνίου.

Ακόμη, ο Σάντος θα μιλήσει με την πορτογαλική ομάδα και για τον Βιεϊρίνια, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ και το συμβόλαιο του με τους «δράκους» λήγει το καλοκαίρι.

Υπάρχει και παιχνίδι

Με μια άκρως ανταγωνιστική ενδεκάδα αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ Ο Φερνάντο Σάντος στο σημερινό(31/5, 19:00) εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ, το οποίο είναι βαθμολογικά αδιάφορο. Πάντως, δεν είναι σίγουρο αν θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα 4-3-3 ή το 4-4-2 με τον Μπακαγιόκο να είναι βασικός και στις δύο περιπτώσεις, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία εξέτισε την τιμωρία του και θα αγωνιστεί.

Ο Χαλκιάς θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια με τους Μπιζέρα Κοντρέρας να αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας. Ο Λίνο θα παίξει αριστερά και ο Σνάουτσνερ δεξιά. Γκαρσλια και Βερόν θα βρίσκονται μπροστά από την άμυνα. Ο Σορλέν θα παίξει αριστερά, ο Κονσεϊσάο δεξιά και ο Ίβιτς θα έχει ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση θα είναι ο Μπακαγιόκο εάν προτιμηθεί το 4-3-3 και στο 4-4-2 ο Ιβοριανός θα έχει για παρτενέρ τον Αναστασάκο. Σε αυτήν την περίπτωση θα «θυσιαστεί» ένας παίκτης του κέντρου.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x