Ισπανία

Πιέζει τον Ροντρίγκεζ η Ατλέτικο

Προσπάθεια να πείσει τον Μάξι Ροντρίγκεζ να μετακομίσει στην Πρέμιερ Λιγκ για χάρη της Τότεναμ καταβάλει η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως αναφέρει η Daily Mail. Οι σχέσεις του Αργεντινού μέσου με τον προπονητή του στην Ατλέτικο, Άμπελ Ρεσίνο είναι σε οριακό σημείο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μην τον υπολογίζει. Μάλιστα θέλει να παραχωρηθεί ο παίκτης στοχεύοντας με τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο να κινηθεί για την απόκτηση του Εντουάρντο Σάλβιο, της Λανούς.

Προσπάθεια να πείσει τον Μάξι Ροντρίγκεζ να μετακομίσει στην Πρέμιερ Λιγκ για χάρη της Τότεναμ καταβάλλει η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως αναφέρει η Daily Mail. Οι σχέσεις του Αργεντινού μέσου με τον προπονητή του στην Ατλέτικο, Άμπελ Ρεσίνο είναι σε οριακό σημείο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μην τον υπολογίζει. Μάλιστα θέλει να παραχωρηθεί ο παίκτης στοχεύοντας με τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο να κινηθεί για την απόκτηση του Εντουάρντο Σάλβιο, της Λανούς. Ο τελευταίος αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην αγορά της Λ. Αμερικής.

Ο Ροντρίγκεζ από την πλευρά του δεν δείχνει να συγκινείται από την πρόταση των 10 εκατ. δολαρίων της Τότεναμ και είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Τα «σφυριά» δεν πρόκειται να περιμένουν για πολύ πάντως. Αν δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη εντός των προσεχών ημερών, τότε θα στραφούν στον Στιούαρτ Ντάουνινγκ, της Μίντλεσμπρο.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x