Europa League

Μπάγεβιτς: «Πάμε για ό,τι καλύτερο»

Μπενφίκα και Έβερτον είναι τα μεγάλα εμπόδια που θα πρέπει να περάσει η ΑΕΚ αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League. Ο προπονητής της «Ένωσης», Ντούσαν Μπάγεβιτς, στο άκουσμα των πρώτων δύο ομάδων του ομίλου, σχολίασε :«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη η κλήρωση, αλλά εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε για ό,τι καλύτερο». Όσο για την τέταρτη ομάδα του γκρουπ,Μπάτε Μπορίσοφ, δήλωσε ότι είναι «μια δύσκολη ομάδα».

Μπενφίκα και Έβερτον είναι τα μεγάλα εμπόδια που θα πρέπει να περάσει η ΑΕΚ αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League. Ο προπονητής της «Ένωσης», Ντούσαν Μπάγεβιτς, στο άκουσμα των πρώτων δύο ομάδων του ομίλου, σχολίασε:«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερη η κλήρωση, αλλά εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε για ό,τι καλύτερο». Όσο για την τέταρτη ομάδα του γκρουπ,Μπάτε Μπορίσοφ, δήλωσε ότι είναι «μια δύσκολη ομάδα».

Για το αν το πρόγραμμα των αγώνων πρόκειται να παίξει ρόλο στην έκβαση του ομίλου, ο Σερβοέλληνας τεχνικός ήταν ξεκάθαρος. «Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτό έχει σημασία. Το πρόγραμμα των αγώνων δεν με απασχολεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x