Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Την «πάτησε» μία, όχι και δεύτερη

Όσα είδε στο προηγούμενο, ισόπαλο παιχνίδι με την Καβάλα δεν άρεσαν καθόλου στον Χενκ Τεν Κάτε. Προς αποφυγήν παρόμοιων καταστάσεων, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα προτιμήσει στο ερχόμενο ματς με την Στουρμ Γκρατς για το Europa League (22/10, 22:05) τη γνωστή, πετυχημένη συνταγή χρησιμοποιώντας όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα που διαθέτει στο ρόστερ. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψουν οι Ζιλμπέρτο, Σισέ (εξέτισε την ποινή του), Καραγκούνης, Σπυρόπουλος και Σαλπιγγίδης.

Όσα είδε στο προηγούμενο, ισόπαλο παιχνίδι με την Καβάλα δεν άρεσαν καθόλου στον Χενκ Τεν Κάτε. Προς αποφυγήν παρόμοιων καταστάσεων, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα προτιμήσει στο ερχόμενο ματς με την Στουρμ Γκρατς για το Europa League (22/10, 22:05) τη γνωστή, πετυχημένη συνταγή χρησιμοποιώντας όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα που διαθέτει στο ρόστερ. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψουν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σισέ (εξέτισε την ποινή του), Καραγκούνης, Σπυρόπουλος και Σαλπιγγίδης.

Ανάμεσα στις αλλαγές που σκέφτεται να προβεί ο Ολλανδός είναι η χρησιμοποίηση του Βύντρα στο κέντρο της άμυνας, αντί του Μπιέρσμιρ που την προηγούμενη Κυριακή έκανε κακό παιχνίδι στην Καβάλα. Ο Γκάμπριελ θα διατηρήσει τη θέση του δεξιού μπακ, μια και απέδειξε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος ότι δεν έχει… ξεχάσει τις ανασταλτικές του ικανότητες. Την τετράδα θα συμπληρώνουν οι Σπυρόπουλος και Σαριέγκι.

Στα χαφ, όπως αναφέραμε παραπάνω, θα επιστρέψουν οι Γιώργος Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος θα έχει παρτενέρ στο κέντρο της μεσαίας γραμμής τον Κατσουράνη, ενώ ο «τυπάρας» θα αναλάβει πιο ελεύθερο ρόλο. Δεξιά θα δούμε τον Σαλπιγγίδη και αριστερά τον Λέτο. Μοναδικός προωθημένος ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Europa League, μια και τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές ήταν τιμωρημένος… Παρόλα αυτά, παραμένει άγνωστο αν ο Τεν Κάτε θα παρατάξει με 4-2-3-1 ή 4-3-2-1 το «τριφύλλι».

Ο Ολλανδός τεχνικός θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, εκτός των Σεϊταρίδη, Μαρίνου, Τζιόλη, Μαχλελή, Κλέιτον, Μάντζιου και Πετρόπουλου που δεν βρίσκονται στα πλάνα του για το παιχνίδι με τους Αυστριακούς.

• Τις υπηρεσίες του Στέργου Μαρίνου θα στερηθεί για τον επόμενο μήνα ο Παναθηναϊκός. Οι ενοχλήσεις που ένιωσε στη χθεσινή προπόνηση ο νεαρός αμυντικός αποδείχθηκαν σοβαρές. Την Τρίτη υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου του δεξιού γόνατος. Ουσιαστικά αυτό συνεπάγεται με 3-4 εβδομάδες μακριά από την αγωνιστική δράση…

Γιαννακόπουλος: «Απαράδεχτο το νέο γήπεδο να μην έχει τη λέξη Παναθηναϊκός»!

Ανένδοτη στάση στο θέμα της ονομασίας του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού κρατά ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Μετά από διαγωνισμό που είχε οργανώσει ο Δήμος Αθηναίων, η εταιρεία που είχε πλειοδοτήσει ήταν η «Marfin» και το όνομα που είχε προωθηθεί περισσότερο ήταν το «Marfin Green Arena». Με δηλώσεις του στις εφημερίδες «Πράσινη» και «Derby News», ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ εξέφρασε την αντίρρησή του διότι απλά δεν θέλει το νέο «σπίτι» της ομάδας να μην έχει πουθενά στην ονομασία του τη λέξη Παναθηναϊκός!

«Είμαι κάθετος και επαναλαμβάνω τη θέση μου ότι θα πρέπει στο όνομα που θα δοθεί στο νέο γήπεδο να υπάρχει η λέξη Παναθηναϊκός. Δεν το συζητάω. Δεν γίνεται να μην μπει. Μιλάμε για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Αν είναι ποτέ δυνατόν να υπάρχει κάποιο άλλο όνομα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λείπει η λέξη Παναθηναϊκός από την ονομασία του νέου γηπέδου της ομάδας μας στο Βοτανικό», δήλωσε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x