Europa League

Καραγκούνης: «Πιο εύκολο το ματς στην Αυστρία»

Την πεποίθησή του ότι ο επαναληπτικός αγώνας με τη Στουρμ Γκρατς θα είναι περισσότερο στα… μέτρα του Παναθηναϊκού εξέφρασε μετά το σημερινό (22/10) ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Καραγκούνης. «Το ματς στην Αυστρία θα είναι πιο εύκολο για μας, αφού οι αντίπαλοί μας δεν θα παίξουν τόσο κλειστά. Αν νικήσουμε εκεί, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για πρόκριση», τόνισε ο διεθνής μέσος.

Την πεποίθησή του ότι ο επαναληπτικός αγώνας με τη Στουρμ Γκρατς θα είναι περισσότερο στα… μέτρα του Παναθηναϊκού εξέφρασε μετά το σημερινό (22/10) ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Καραγκούνης. «Το ματς στην Αυστρία θα είναι πιο εύκολο για μας, αφού οι αντίπαλοί μας δεν θα παίξουν τόσο κλειστά. Αν νικήσουμε εκεί, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για πρόκριση», τόνισε ο διεθνής μέσος, ενώ όσον αφορά στο σημερινό θέαμα σχολίασε: «Το θέαμα όταν μπορούμε θα το προσφέρουμε, αλλά πάνω απ’όλα η ουσία, που είναι τα αποτελέσματα».

Αναλυτικά:

Ο Γιώργος Καραγκούνης σχολίασε αναφορικά με το ματς ότι: «Είναι σημαντικές οι νίκες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη, πόσο μάλλον όταν παίζουν και οι 11 παίκτες της πίσω. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, πετύχαμε το γκολ, είχαμε ευκαιρίες για το 2-0, όπως και αυτοί είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν».

Όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση, τόνισε: «Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμη. Μετά την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ πετύχαμε δύο νίκες. Το ματς στην Αυστρία θα είναι πιο εύκολο για μας από το σημερινό, αφού οι αντίπαλοί μας δεν θα παίξουν τόσο κλειστά. Αν νικήσουμε εκεί, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για πρόκριση».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και για το αν υπάρχει άγχος: «Στο πρωτάθλημα έχουμε επτά νίκες και μια ισοπαλία. Δεν έχουμε κανένα άγχος, απλά κανένα ματς δεν είναι εύκολο αν παίζουν και οι 11 πίσω. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό σε Ελλάδα και Ευρώπη», απάντησε.

Ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε, επίσης, στο κακό θέαμα του σημερινού αγώνα: «Θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα, να δημιουργούμε φάσεις, αλλά το σημερινό παιχνίδι δεν προσφερόταν για κάτι τέτοιο. Οι αντίπαλοί μας έπαιζαν όλοι πίσω και προσπαθούσαν να μας απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Το θέαμα όταν μπορούμε θα το προσφέρουμε, αλλά πάνω απ’όλα η ουσία, που είναι τα αποτελέσματα», εξήγησε, ενώ αναφορικά με το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κατέληξε: «Στο ντέρμπι το παιχνίδι θα είναι πιο ανοιχτό».

Από την πλευρά του, ο Σεμπάστιαν Λέτο υπογράμμισε: «Προσπαθούμε σκληρά για να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να παίρνουμε αποτελέσματα και να ευχαριστούμε τον κόσμο μας», ενώ για την υπόθεση «πρόκριση» είπε: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ως που μπορούμε να φτάσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ».

Τέλος, μίλησε για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Θα ανεβάσει την ψυχολογία μας αυτή η νίκη ενόψει ΠΑΟΚ, αφού προερχόμασταν και από ένα δύσκολο ματς με την Καβάλα».

Ο αριστερός μπακ του «τριφυλλιού», Νίκος Σπυρόπουλος, μίλησε αρχικά για τον σημερινό αγώνα: «Ξέραμε ότι η Στουρμ είναι καλή στις αντεπιθέσεις. Θέλαμε να πιέσουμε και να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα», είπε, ενώ σε ό,τι αφορά στο «μετά» του ματς υπογράμμισε: «Εν τέλει πετύχαμε αυτό που θέλαμε, αν και δεν παίξαμε τόσο καλά. Το καλό είναι ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας και στο πρωτάθλημα και στο Europa League». Ερωτηθείς για το υλικό των «πράσινων», τόνισε ότι: «Έχουμε πολλούς παίκτες ικανούς να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή», ενώ για την υπίθεση «πρόκριση» ξεκαθάρισε: «Με νίκη στο Γκρατς θα έχουμε εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή μας».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x