Stoiximan Super League

«Κανένας κίνδυνος για τον Ρότζερ»

Καθησυχαστικός για την υγεία του Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος έχει προσβληθεί από λοιμώδη μονοπυρήνωση, ήταν ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Άλκης Καλλιακμάνης, μιλώντας στο www.sport-fm.gr. «Κανένας κίνδυνος για τη ζωή ή την καριέρα του. Θα λείψει για ένα μήνα», τόνισε. «Πανέτοιμος ο Νέμεθ», πρόσθεσε. Με Μπάγεβιτς ως το τέλος της σεζόν η ΑΕΚ μετά τη με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Καθησυχαστικός για την κατάσταση της υγείας του Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος έχει προσβληθεί από λοιμώδη μονοπυρήνωση, ήταν ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Άλκης Καλλιακμάνης, μιλώντας στο www.sport-fm.gr. Όπως διευκρίνισε, δεν τίθεται κανένα θέμα ανησυχίας για την υγεία ή την καριέρα του και διαβεβαίωσε πως σε έναν μήνα θα είναι και πάλι έτοιμος για… δράση. Παράλληλα επισήμανε πως το πρόβλημα διαγνώστηκε εγκαίρως από το επιτελείο των «κιτρινόμαυρων».

Συνέντευξη στον Κώστα Μιαούλη

«Ο Γκερέιρο έχει προσβληθεί από έναν ιό μιας ομάδας των ιών της λοιμώδους μονοπυρήνωσης. Κάνουμε αιματολογικό έλεγχο στους ποδοσφαιριστές μία φορά το μήνα. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα που βρήκαμε στους ηπατικούς δείκτες του, ενώ βρήκαμε και διογκωμένο τον σπλήνα του. Σε συνεργασία με τους λοιμωξιολόγους αποφασίσαμε να απέχει από τους αγωνιστικούς χώρους, για να αναρρώσει, αλλά και για να αποφύγει στο παιχνίδι κάποιο χτύπημα που θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάστασή του», δήλωσε ο Άλκης Καλλιακμάνης και πρόσθεσε:

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για τον οργανισμό ενός αθλητή κι επειδή είναι πιο γερή η κράση του, πιστεύω πως θα λείψει περίπου για ένα μήνα. Θα πρέπει πάντως να λάβουμε υπόψη μας πως εντοπίσαμε το πρόβλημα πριν δύο εβδομάδες. Από εδώ και πέρα θα είναι κάθε εβδομάδα σε διαδικασία αιματολογικού ελέγχου. Δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή ή την καριέρα του. Εμείς προσπαθούμε να τον στηρίξουμε, να του εξηγήσουμε τι ακριβώς συνέβη και να τον διαβεβαιώσουμε πως είναι τυχερός που εντοπίσαμε νωρίς το πρόβλημα, ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω επιπλοκές».

Δοθείσης της ευκαιρίας, ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του τραυματισμού του Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος ανήκει στο παρελθόν. «Ο Νέμεθ είναι εντάξει, επανήλθε κανονικά στις προπονήσεις. Από εμάς είναι ελεύθερος να αγωνιστεί και πλέον είναι θέμα τεχνικού επιτελείου πότε θα τον επαναφέρει στη δράση», ενώ για την ίωση του Ράφικ Τζεμπούρ, ανέφερε: «Έχει μία ίωση του αναπνευστικού και του συνέστησα να ξεκουραστεί για μία ή δύο μέρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x