Ιταλία

Αμέλια: «Κανονικό το γκολ του ΠΑΟ»! (video)

Κανονικό θεωρεί ο Μάρκο Αμέλια πως ήταν το γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός, στο χθεσινό φιλικό με τη Μίλαν () στο Ντιτρόιτ. «Μάλλον ήταν κανονικό το τέρμα που πέτυχαν, αλλά θα ήθελα να ξαναδώ τη φάση. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο», τόνισε ο τερματοφύλακας των «ροσονέρι».

Κανονικό θεωρεί ο Μάρκο Αμέλια πως ήταν το γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός, στο χθεσινό φιλικό με τη Μίλαν (0-0) στο Ντιτρόιτ. «Μάλλον ήταν κανονικό το τέρμα που πέτυχαν, αλλά θα ήθελα να ξαναδώ τη φάση. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο», τόνισε ο τερματοφύλακας των «ροσονέρι».

«Είμαι χαρούμενος για τον αγώνα που δώσαμε. Ήταν ένα όμορφο και διασκεδαστικό παιχνίδι, παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είχα πολλή δουλειά, όμως ο Αμπιάτι ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός γκολκίπερ υπογράμμισε: «Το γεγονός ότι βελτιωθήκαμε κατά τη διάρκεια του ματς σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση. Είναι καλό που έπαιξα με πολλούς και διαφορετικούς αμυντικούς, επειδή μου δόθηκε η δυνατότητα να τους γνωρίσω καλύτερα. Επιπλέον, ο προπονητής μπορεί με αυτό τον τρόπο να κάνει την αξιολόγησή του».

Καταλήγοντας, ο Αμέλια τόνισε: «Σίγουρα χάσαμε πολλές φορές την μπάλα και τούς δώσαμε τη δυνατότητα να σκοράρουν. Για το γκολ που πέτυχαν; Μάλλον ήταν κανονικό το τέρμα που πέτυχαν, αλλά θα ήθελα να ξαναδώ τη φάση. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Μια φορά σε εσένα, μια σε εσένα. Δεν ήταν το αποτέλεσμα το σημαντικότερο πράγμα, αλλά να μπορέσουν οι προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο



Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x