Stoiximan Super League

Μπλάνκο: «Αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα»!

Με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη εμφανίστηκε στη μικτή ζώνη του ΟΑΚΑ ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός τόνισε: «Αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Είναι μεγάλη η χαρά να σκοράρεις σε κάθε ματς, πόσω, μάλλον, σε ένα ντέρμπι. Βλέπετε πως απολαμβάνει ο κόσμος μας αυτή τη νίκη»!

Με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη εμφανίστηκε στη μικτή ζώνη του ΟΑΚΑ ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Ίσμαελ Μπλάνκο.

Ο Αργεντινός τόνισε αρχικά: «Αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Είναι μεγάλη η χαρά να σκοράρεις σε κάθε ματς, πόσω, μάλλον, σε ένα ντέρμπι. Βλέπετε πως απολαμβάνει ο κόσμος μας αυτή τη νίκη»!

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, ωστόσο, δεν μπορέσαμε να φτάσουμε σε κάποιο γκολ. Σίγουρα, το γεγονός ότι σκοράραμε στο τέλος απέδειξε ότι είμαστε ομάδα και θέλουμε να τα πάμε καλά και στις τρεις διοργανώσεις».

Όσο για τον τραυματισμό του, μεσοβδόμαδα, δήλωσε: «Οι φυσιοθεραπευτές έκαναν πολύ καλή δουλειά. Δίσταζα λίγο στο ματς, αλλά, τελικά, τα πήγα καλά. Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής μου, μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x