Koriopolis

Έβγαλε πέντε εκατομμύρια σε ένα χρόνο!

Μια φοβερή πτυχή της ιστορίας των στημένων αγώνων παρουσιάζει η εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ»! Στη δικογραφία του σκανδάλου «Koriopolis» αναφέρεται η ύπαρξη ενός προσώπου, το οποίο εμφανίζεται να έχει ποντάρει ένα εκατομμύριο ευρώ και μέσα σε λίγους μήνες να τα έχει κάνει… πέντε!

Μια φοβερή πτυχή της ιστορίας των στημένων αγώνων παρουσιάζει η εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ»!

Στη δικογραφία του σκανδάλου «Koriopolis» αναφέρεται η ύπαρξη ενός προσώπου, το οποίο εμφανίζεται να έχει ποντάρει ένα εκατομμύριο ευρώ και μέσα σε λίγους μήνες να τα έχει κάνει… πέντε!

Ο 45χρονος, κάτοικος Κολωνού ήταν κάτι παραπάνω από εύστοχος στις επιλογές του, αφού -σύμφωνα με έγγραφο του ΟΠΑΠ- μόνο το 2010 κατάφερε να αποκομίσει κέρδη που ξεπερνούσαν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ! Για την ακρίβεια πόνταρε 1.107.980 κερδίζοντας συνολικά 5.102.648… Ποσό που εν μέρει προήλθε από τον αγώνα Κυπέλλου Αγροτικός Αστέρας - Καβάλα, τον Οκτώβριο του 2009, που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της UEFA ως ύποπτος.

«Ο πελάτης μου είναι ένας μοναχικός παίκτης που έχει οικονομική άνεση, κάνει πολύωρες αναλύσεις και δεν έχει καμία σχέση με κυκλώματα», ισχυρίζεται ο δικηγόρος του, Ιωσήφ Δημήτριος Παράσχος. Πάντως και το 2009 φάνηκε να έχει ιδιαίτερη στοιχηματική δραστηριότητα, καθώς ποντάροντας σχεδόν ένα εκατομμύριο (988.422), πρόσθεσε στο λογαριασμό του 3.601.871!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x