Koriopolis

«Σταματήστε τις διαρροές διαλόγων»!

Στα… χέρια της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης (του Ανδρέα Φάκου) πέρασε -τυπικά- από χθες η υπόθεση με τα «στημένα». Ξεχωριστό ενδιαφέρον, ωστόσο, από τις χθεσινές εξελίξεις στο Koriopolis έχει, όπως διέρρευσε, αίτημα του Σοφοκλή Πιλάβιου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντε, να σταματήσουν οι διαρροές των διαλόγων παραγόντων του ποδοσφαίρου, που υπάρχουν στη δικογραφία!

Στα… χέρια της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης (του Ανδρέα Φάκου) πέρασε -τυπικά- από χθες η υπόθεση με τα «στημένα».

Μέσα σε δύο μεγάλα χαρτοκιβώτια, η ογκώδης δικογραφία και το πόρισμα της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Πόπης Παπανδρέου, έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ, με τη μελέτη του υλικού να αναμένεται να διαρκέσει, τουλάχιστον, δέκα μέρες.

Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς θα έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα και φυσικά, εν συνεχεία, υπάρχει περίπτωση να ασκηθούν διώξεις για δωροδοκία-δωροληψία και στοίχημα.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον, ωστόσο, από τις χθεσινές εξελίξεις στο Koriopolis έχει, όπως διέρρευσε, το αίτημα του Σοφοκλή Πιλάβιου, που πήγε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντε και ζήτησε -κάνοντας παράπονα- να υπάρξει προστασία σε πρόσωπα της ομοσπονδίας και να σταματήσουν οι διαρροές των διαλόγων παραγόντων του ποδοσφαίρου, που υπάρχουν στη δικογραφία!

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, ο Σοφοκλής Πιλάβιος είχε καταθέσει παρόμοιο αίτημα και προχθές, στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x