Koriopolis

Στην Αθήνα ο Τσακογιάννης, έρχεται και ο Μπέος!

Δεκτό έγινε το αίτημα μεταγωγής του Γιώργου Τσακογιάννη από τις φυλακές των Τρικάλων, ώστε να παρευρεθεί την Τρίτη ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Football League και έτσι από τη Δευτέρα «μετακομίζει» προσωρινά στις φυλακές Κορυδαλλού. Τη Δευτέρα η απόφαση της εισαγγελίας Ναυπλίου για τη μεταγωγή του Αχιλλέα Μπέου που φαντάζει πλέον πιθανή. Εντός της ημέρας και νέες πειθαρχικές διώξεις από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Δεκτό έγινε το αίτημα μεταγωγής του Γιώργου Τσακογιάννη από τις φυλακές των Τρικάλων, ώστε να παρευρεθεί την Τρίτη ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Football League και έτσι από τη Δευτέρα «μετακομίζει» προσωρινά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τη Δευτέρα η απόφαση της εισαγγελίας Ναυπλίου για τη μεταγωγή του Αχιλλέα Μπέου που φαντάζει πλέον πιθανή. Εντός της ημέρας και νέες πειθαρχικές διώξεις από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Το αίτημα που είχε υποβάλει η πειθαρχική επιτροπή της Football League περί μεταγωγής του Γιώργου Τσακογιάννη, για να μπορέσει να απολογηθεί αυτοπροσώπως στη δίκη της Τρίτης 19/7, έγινε τελικά δεκτό και έτσι ο ισχυρός άνδρας της Ηλιούπολης θα βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Αθήνα. Ο Γιώργος Τσακογιάννης (που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές των Τρικάλων) θα μεταφερθεί προσωρινά στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Κορυδαλλού και αφού απολογηθεί θα επιστρέψει στα Τρίκαλα.

Τα παραπάνω αποτελούν προάγγελο και για την περίπτωση του Αχιλλέα Μπέου. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου απολογείται την Τετάρτη στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, η οποία έχει επίσης υποβάλει αίτημα μεταγωγής. Η εισαγγελία Ναυπλίου (όπου βρίσκεται προφυλακισμένος) αναμένεται να αποφασίσει σχετικά το πρωί της Δευτέρας και φαντάζει πλέον εξαιρετικά πιθανό, να μπορέσει και ο Αχιλλέας Μπέος να υπερασπιστεί τον εαυτό του αυτοπροσώπως.

Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει, οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ είναι πανέτοιμοι να ασκήσουν νέες πειθαρχικές διώξεις, σε ορισμένους εκ των 68 υπολοίπων κατηγορουμένων για εμπλοκή στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Αυτό θα γίνει πιθανότατα εντός της ημέρας (Δευτέρα 18/7), οπότε και θα γνωστοποιηθεί ποια πρόσωπα και ποιες συνδεόμενες με αυτά ομάδες, θα παραπεμφθούν να δικαστούν από την αθλητική δικαιοσύνη.

Θυμίζουμε, πως μεταξύ πολλών άλλων, τα πρόσωπα τα οποία αναφέρονται στη δικογραφία και είναι ανάμεσα στους υποψήφιους να τους ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, είναι οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Θανάσης Κανελλόπουλος, Σπύρος Καλογιάννης, Γιώργος Μποροβήλος, Δημήτρης Μπάκος, Γιάννης Κομπότης, Γιώργος Λυμπάντσης, Νίκος Λυράκης, Γιώργος Χριστοβασίλης, Γιώργος Γρηγορόπουλος, Κωνσταντίνος Χρυσοχοϊδης, Βασίλης Αδαμάκης, Χρήστος Κανελλάκης, Κώστας Ριαβόγλου, Άγγελος Τραυλός και πλήθος διαιτητών, προπονητών και ποδοσφαιριστών.

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x