Koriopolis

Βαριές «καμπάνες» για Παπαδόπουλο, Ντότση!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ στους καταδικασθέντες για την εμπλοκή τους στα στημένα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιάννη Παπαδόπουλο και Θανάση Ντότση! Στον πρώτο, πρώην υπάλληλο της ομοσπονδίας, απαγορεύεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους και η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο… για πάντα και στον δεύτερο, γνωστό μάνατζερ, για τρία χρόνια. Σε αμφότερους επιβλήθηκε χρηματική ποινή 30.000 ευρώ!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ στους καταδικασθέντες για την εμπλοκή τους στα στημένα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιάννη Παπαδόπουλο και Θανάση Ντότση!

Στον πρώτο, πρώην υπάλληλο της ομοσπονδίας, απαγορεύεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους και η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο… για πάντα και στον δεύτερο, γνωστό μάνατζερ, για τρία χρόνια.

Σε αμφότερους επιβλήθηκε χρηματική ποινή 30.000 ευρώ!

Η απόφαση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Με την υπ' αριθμ. 268/08-09-2011 απόφασή της κηρύσσει τον εγκαλούμενο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ, πρώην υπάλληλο της Ε.Π.Ο, πειθαρχικώς ελεγκτέο και του επιβάλλει α) χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ, β) απαγόρευση εκτέλεσης υπ΄ αυτού οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ' όρου ζωής και γ) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ' όρου ζωής.

2. Με την υπ' αριθμ. 269/08-09-2011 απόφασή της κηρύσσει τον εγκαλούμενο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΝΤΟΤΣΗ, αδειοδοτημένο από την Ε.Π.Ο. διαμεσολαβητή μετεγγραφών ποδοσφαιριστών, πειθαρχικώς ελεγκτέο και του επιβάλλει α) χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ, β) απαγόρευση εκτέλεσης υπ' αυτού οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και γ) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρία (3) χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x