Champions League

«Ποιο Europa… Πάμε για νίκη»

Οι απουσίες είναι πολλές για τον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε όμως ξεκαθάρισε ότι στο αυριανό παιχνίδι με την Μαρσέιγ στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η νίκη για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον όμιλο και πιθανότατα την πρόκριση στην επόμενη φάση και όχι η ισοπαλία που ενδεχομένως να οδηγήσει στο Europa League.

Οι απουσίες είναι πολλές για τον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε όμως ξεκαθάρισε ότι στο αυριανό παιχνίδι με την Μαρσέιγ στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η νίκη για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση και όχι η ισοπαλία που ενδεχομένως να οδηγήσει στο Europa League.

Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι ο Φέισα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μια έκπληξη αύριο στο «Βελοντρόμ».

«Όχι δεν σκεφτόμαστε το Europa League, αλλά τη δεύτερη θέση του ομίλου. Είναι ένας τελικός για εμάς το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ και θα τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Η πρόθεση μας είναι να παίξουμε όπως κάνουμε σε όλα τα ματς: για τη νίκη. Ήταν δύσκολη κλήρωση για εμάς, κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας στη διοργάνωση κόντρα στη Μαρσέιγ πρόθεση να τα δώσουμε όλα να πάρουμε βαθμούς μία νίκη αύριο θα μας δώσει πάρα πολλά. Ελπίζουμε να αποφύγουμε το γρήγορο γκολ που δεχόμαστε στο θεσμό. Η Μαρσέιγ συνηθίζει να κάνει ευκαιρίες και να σκοράρει πολύ γρήγορα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να το αποφύγουμε», τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το αυριανό παιχνίδι και συνέχισε:

«Ο Φέισα δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει βασικός, αυτό είναι σίγουρο είναι μαζί μας γιατί μπορεί να μας βοηθήσει σε ένα μέρος του ματς αλλά όχι από την αρχή. Αυτή την στιγμή δεν σκεφτόμαστε τους απόντες αλλά τους διαθέσιμους. Είναι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν (σσ είπε εννοώντας τους Χολέμπας και Τοροσίδης στα χαφ) και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μία ανταγωνιστική εντεκάδα», σχολίασε για τις απουσίες και συνέχισε σχολιάζοντας τη Μαρσέιγ:

«Είναι πολύ δυνατή η Μαρσέιγ, ομάδα με αρετές. Έχει επικίνδυνους παίκτες όπως ο Ντιαρά και ο Ντιαβαρά που μπορούν να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε αδράνεια σε στημένη μπάλα, είναι μία έτοιμη ομάδα. Είναι ικανή και τεχνικά και στις φάσεις στρατηγικής. Θα είναι γρήγορος ο ρυθμός του ματς, έτσι παίζονται τα ευρωπαϊκά ματς, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά σε σχέση με την Ελλάδα. Δεν υπάρχουν ανάσες και διακοπές, θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Η Μαρσέιγ αν κερδίσει προκρίνεται και είμαι σίγουρος πως θα τα δώσει όλα για τη νίκη», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x