Ισπανία

Ο Βαλβέρδε και οι άλλοι για Μπάρτσα

Δεν χρειάστηκε να περάσει και πολύ ώρα για να προκληθεί ένας μικρός πανικός με υποψήφιους να διαδεχτούν τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που απ’ ότι φαίνεται θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που με τη σειρά του αποχωρεί το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, με τον «τσινγκούρι» να δίνει τη δική του μάχη σε ψηφοφορίες μεγάλων ισπανικών ειδησεογραφικών σάιτ και μπουκμέικερ που έχουν πιάσει δουλειά!

Δεν χρειάστηκε να περάσει και πολύ ώρα για να προκληθεί ένας μικρός πανικός με υποψήφιους να διαδεχτούν τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που απ’ ότι φαίνεται θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που με τη σειρά του αποχωρεί το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, με τον «τσινγκούρι» να δίνει τη δική του μάχη σε ψηφοφορίες μεγάλων ισπανικών ειδησεογραφικών σάιτ και μπουκμέικερ που έχουν πιάσει δουλειά!

Ενδεικτικά στην ηλεκτρονική έκδοση της Sport έχει «σηκωθεί» δημοσκόπηση με θέμα -τι άλλο- από το ποιος τεχνικός θεωρείται ικανός να αντικαταστήσει τον Γκουαρντιόλα αν υλοποιήσει την σκέψη να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την προπονητική και επομένως να τελειώσει από τους «μπλαουγκράνα».

Σε αυτήν προηγείται με μεγάλη διαφορά ο Μαρσέλο Μπιέλσα που φέτος έχει κάνει θαύματα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μεγάλο ποσοστό συγκεντρώνει ο άμεσος συνεργάτης του Γκουαρντιόλα, Τίτο Βιλανόβα, όπως επίσης και ο Λουίς Ενρίκε της Ρόμα. Στο 3% η προτίμηση του κοινού στον Βαλβέρδε.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα σε σύνολο 25.070 ψήφων:

Λοράν Μπλαν 4% 913
Ερνέστο Βαλβέρδε 3% 655
Μαρσέλο Μπιέλσα 50% 12.622
Λουίς Ενρίκε 10% 2.570
Αντρές Βίλας-Μπόας 6% 1.430
Τίτο Βιλανόβα 23% 5.823
Άλλος 4% 1.057

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x