Ελλάδα

«Καμία ληστεία στο Καραϊσκάκη»

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ληστείας στον χώρο στάθμευσης του «Γ. Καραϊσκάκης» το πρωί της Παρασκευής (22/6) εξέδωσε η διοίκηση του φαληρικού γηπέδου. Σε αυτή υποστηρίζει ότι όλοι οι χώροι παρακολουθούνται ηλεκτρονικά και φυλάσσονται από ανθρώπινο δυναμικό και ότι η ληστεία του οδηγού ταξί έγινε σε δρόμο μακριά από το γήπεδο.

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί ληστείας στον χώρο στάθμευσης του «Γ. Καραϊσκάκης» το πρωί της Παρασκευής (22/6) εξέδωσε η διοίκηση του φαληρικού γηπέδου.

Σε αυτή η «Καραϊσκάκης ΑΕ» υποστηρίζει ότι όλοι οι χώροι παρακολουθούνται ηλεκτρονικά και φυλάσσονται από ανθρώπινο δυναμικό και ότι η ληστεία του οδηγού ταξί έγινε σε δρόμο μακριά από το γήπεδο του Φαλήρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Καραϊσκάκης ΑΕ»:

«Η Διοίκηση του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», με αφορμή δημοσιεύματα, ενημερώνει ότι καμία ληστεία δεν έγινε, σήμερα το πρωί, σε χώρο στάθμευσης του γηπέδου μας. Εξάλλου όλοι οι χώροι μας - εσωτερικοί, ο περιβάλλον και τα πάρκινγκ μας - φωτίζονται επαρκέστατα, παρακολουθούνται ηλεκτρονικά και φυλάσσονται από ανθρώπινο δυναμικό.

Όπως πληροφορηθήκαμε από το Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά η ληστεία του οδηγού ταξί έγινε στην οδό Επoνιτών, δηλαδή πριν καν φθάσει στις οδούς Σοφιανοπούλου και Κατσουλάκου που περικλείουν τον χώρο στάθμευσης του γηπέδου μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x