Stoiximan Super League

«Για μένα είστε οι καλύτεροι του κόσμου»

Έμφαση στον τομέα της ψυχολογίας δίνει ο Βαγγέλης Βλάχος γνωρίζοντας πόσο εύθραυστη είναι αυτή σε παιδιά νεαρής ηλικίας, όπως αυτά που… κυριαρχούν στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ο προπονητής της «Ένωσης» φάνηκε ευχαριστημένος από την εμφάνιση απέναντι στην Πρέστον παρά την ήττα και εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ομάδα με… εμφατικό τρόπο.

Έμφαση στον τομέα της ψυχολογίας δίνει ο Βαγγέλης Βλάχος γνωρίζοντας πόσο εύθραυστη είναι αυτή σε παιδιά νεαρής ηλικίας, όπως αυτά που… κυριαρχούν στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Ο προπονητής της «Ένωσης» φάνηκε ευχαριστημένος από την εμφάνιση απέναντι στην Πρέστον παρά την ήττα και εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ομάδα με… εμφατικό τρόπο.

«Συγχαρητήρια, κάνατε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Για πρώτο ματς ήσασταν πολύ καλοί έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Το ξέρω πως μας στενοχώρησε ο τρόπος που ήρθε η ήττα, αλλά και στις ήττες υπάρχουν νικητές. Εννοώ το γεγονός ότι όλος ο κόσμος είδες το πάθος και το πόσο πολύ προσπαθήσατε. Όμως είστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να αρχίσετε να μαθαίνετε πως διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια», τόνισε ο Βαγγέλης Βλάχος στην ομιλία του και πρόσθεσε:

«Όταν παίζουμε καλά ένα παιχνίδι και δεν μας βγαίνει, όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, δεν πρέπει με τίποτα να το χάσεις. Φάγαμε ένα γκολ λίγο πριν λήξει το ματς, αυτό δεν ήταν σωστό. Σε αυτές τις στιγμές την μπάλα την τρως. Συνεχίζουμε, έχουμε και άλλα δύσκολα παιχνίδια, αυτό που θέλω από εσάς είναι να μην φοβάστε. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, για εμένα είστε οι καλύτεροι του κόσμου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βλάχος στους παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x