Stoiximan Super League

Κατσι-Κορδέρο!

Νόημα… δεν βγαίνει, αλλά το συμπέρασμα για την ΑΕΚ που σκοπεύει να παρατάξει ο Βαγγέλης Βλάχος στην Ξάνθη βγαίνει χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Κι αυτό διότι ο προπονητής της «Ένωσης» δοκίμασε και πάλι στην προπόνηση το 4-2-3-1 κι έδειξε και πάλι διατεθειμένος να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα τους Κατσικοκέρη και Κορδέρο.

Νόημα… δεν βγαίνει, αλλά το συμπέρασμα για την ΑΕΚ που σκοπεύει να παρατάξει ο Βαγγέλης Βλάχος στην Ξάνθη βγαίνει χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Κι αυτό διότι ο προπονητής της «Ένωσης» δοκίμασε και πάλι στην προπόνηση το 4-2-3-1 κι έδειξε και πάλι διατεθειμένος να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα τους Κατσικοκέρη και Κορδέρο.

Ακόμα και μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, η υπόθεση δεν είχε κλείσει οριστικά για την ΑΕΚ.

Όχι επειδή υπήρχε ακόμα κάποια εκκρεμότητα. Αλλά επειδή έπρεπε να σταλούν ακόμα κάποια έγγραφα από την Ισπανία στα γραφεία της ΕΠΟ. Αυτό έγινε λοιπόν το απόγευμα της Πέμπτης, η ομοσπονδία του εξέδωσε δελτίο και αυτόματα ο Κορδέρο τέθηκε στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου για το παιχνίδι στην Ξάνθη.

Εκεί όπου ο προπονητής της ΑΕΚ έδειξε εκ νέου την πρόθεσή του να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή. Συμπεριλαμβάνοντάς τον ξανά στους βασικούς στις ασκήσεις τακτικής που έγιναν στα Σπάτα και τοποθετώντας τον και πάλι δίπλα στον Γιάγκο, στο 4-2-3-1 που χρησιμοποίησε.

Ένα σύστημα με άμυνα ίδια με εκείνη που παρατάχθηκε απέναντι στον Αστέρα (Αρκούδας-Μπουγαΐδης-Κουτρουμπής-Κοντοές), αλλά μεταβολές σχεδόν σε όλες τις άλλες θέσεις:

Με τον Λαγό αριστερά (αντί του Κουρέλλα), τον Φούντα να παραμένει δεξιά (αλλά να δοκιμάζεται εκεί και ο Παυλής), τον Γκερέιρο να δείχνει φαβορί έναντι του Γροντή για να ξεκινήσει ως επιτελικός και τον Κατσικοκέρη να… παίζει μόνος του για τη θέση του επιθετικού. Όχι μόνο επειδή ο Φουρτάδο παραμένει ανέτοιμος. Αλλά κι επειδή ο ίδιος ο Έλληνας φορ δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στις πρώτες τους προπονήσεις με την ΑΕΚ.

Όπως και να ‘χει πιο ασφαλή συμπεράσματα για την ενδεκάδα των Πηγαδιών (όπου δεν θα βρίσκεται σίγουρα ο Ρίκκα που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα) θα βγουν την Παρασκευή. Τότε που η «Ένωση» θα κάνει την τελευταία της προπόνηση (13:00) πριν η αποστολή που θα διεκδικήσει τους πρώτους πόντους της στο πρωτάθλημα ξεκινήσει για την Ξάνθη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x