Stoiximan Super League

Άλλος… Παναθηναϊκός

Άνεμος αλλαγής και αισιοδοξίας πνέει στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη και την ελπιδοφόρα εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι», απελευθερωμένοι ψυχολογικά, πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και κέρδισαν μετά από καιρό το χειροκρότημα από τον κόσμο τους. Οι δύο αλλαγές του Ρότσα που άλλαξαν την εικόνα της ομάδας. Ματς με πολλά κίνητρα αυτό με τη Μάριμπορ την Πέμπτη. Νικήτρια η αποχή στις εκλογές της «Συμμαχίας».

Άνεμος αλλαγής και αισιοδοξίας πνέει στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη και την ελπιδοφόρα εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι», απελευθερωμένοι ψυχολογικά, πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και κέρδισαν μετά από καιρό το χειροκρότημα από τον κόσμο τους.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν έχει μαγικό ραβδάκι κι ασφαλώς θα είναι υπερβολή να πει κανείς πως σε διάστημα λίγων ημερών διέγραψε τα κακώς κείμενα του… Ζεσουάλδο Φερέιρα (που μετέφερε μέσω του Γρηγόρη Παπαβασιλείου τα συγχαρητήριά του στην ομάδα μετά το ματς). Ωστόσο ήταν εμφανής η αλλαγή στη διάθεση των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, έμοιαζαν «φτιαγμένοι» και απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Η αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας, σε συνδυασμό με τη μετατόπιση του Σισοκό στον άξονα, κίνηση που έκανε πολύ περισσότερο δημιουργικό το «τριφύλλι», ήταν οι βασικές διαφορές σε σχέση με τα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί.

Από σήμερα… Μάριμπορ

Περιθώρια για πανηγυρισμούς ασφαλώς δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Δεν το επιτρέπουν ούτε η βαθμολογική θέση της ομάδας, καθώς είναι ακόμη έκτη, ούτε και οι υποχρεώσεις. Πριν το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά στην Κρήτη, την ερχόμενη Πέμπτη οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τη Μάριμπορ για το Europa League (20:00). Και μπορεί μεν οι ελπίδες πρόκρισης στους «32» να είναι σχεδόν μόνο μαθηματικές, ωστόσο ουδείς παραβλέπει το παιχνίδι.

Τα κίνητρα είναι πολλά: από την επιδιόρθωση του πληγωμένου ευρωπαϊκού πρεστίζ της ομάδας και τη βελτίωση της συγκομιδής της εν όψει των κληρώσεων των επόμενων χρόνων, μέχρι τη ρεβάνς για το 3-0 του πρώτου αγώνα και το πριμ που προβλέπεται από την UEFA για νίκη (200.000 ευρώ) ή ισοπαλία (100.000 ευρώ) και σίγουρα είναι ευπρόσδεκτο για τα άδεια ταμεία της ΠΑΕ. Σίγουρα απόντες και από αυτό το ματς θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος και Μπουμσόνγκ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πίντο.

Μικρή η συμμετοχή στις εκλογές

Περίπου 1.100 άτομα από τα 3.557 μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου το έπραξαν στις εκλογές της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Το 80% των μελών που έχουν έδρα στην Αθήνα προσήλθαν στις κάλπες, ενώ η διαδικασία ματαιώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς καταγγέλθηκε πως η κάλπη… εκλάπη από οπαδούς του ΠΑΟΚ! Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά την Πέμπτη, αφού προσμετρηθούν και οι ψήφοι από το εξωτερικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x