Stoiximan Super League

«Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Εμπιστοσύνη στη δουλειά που έχει γίνει στον Παναθηναϊκό τον οποίο χαρακτήρισε «μεγάλη ομάδα» έχει ο Σέμα Βελάσκες. Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο αμυντικός του «τριφυλλιού» τόνισε πως υπάρχουν ακόμη ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Διαβάστε τι αποκάλυψε για τη σχέση του με τον Χουάν Ρότσα!

Εμπιστοσύνη στη δουλειά που έχει γίνει στον Παναθηναϊκό τον οποίο χαρακτήρισε «μεγάλη ομάδα» έχει ο Σέμα Βελάσκες.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο αμυντικός του «τριφυλλιού» τόνισε πως υπάρχουν ακόμη ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Διαβάστε τι αποκάλυψε για τη σχέση του με τον Χουάν Ρότσα!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σέμα Βελάσκες στην «La Vinotinto»:

Για τον Παναθηναϊκό: «Είμαι σε μία ομάδα με πλούσια ιστορία, μια μεγάλη ομάδα. Οι απαιτήσεις και η πίεση του κάθε αγώνα είναι μεγαλύτερες. Είτε παίζεις εντός έδρας είτε εκτός πρέπει να κερδίζεις».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και πάντα δυσκολεύεσαι. Νέες, μικρές, μικρομεσαίες όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό».

Για το εάν έχει προσαρμοστεί: «Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ και δεν έχω κανένα παράπονο από την καθημερινότητά μου σε επαγγελματικό επίπεδο. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιωθούν όπως αυτό της γλώσσας, σταδιακά όλα πηγαίνουν καλά στην προσαρμογή μου. Το ποδόσφαιρο δεν έχει γλώσσα και παίζεται με οποιονδήποτε τρόπο. Όταν ξεπεράσει κανείς αυτό το πρόβλημα τα πράγματα είναι πιο εύκολα».

Για το ματς με τη Μάριμπορ: «Όλοι νομίζουν ότι έχουμε πιθανότητες. Παίζουμε με την Μάριμπορ στην έδρας μας και μετά κοιτάμε το παιχνίδι στο Λονδίνο. Έχουμε ακόμα ζωντανές τις ελπίδες μας και έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά μας. Στην Ευρώπη παίζεται ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό δεν σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κάποιο λάθος, γιατί ακόμα και η μικρότερη λεπτομέρεια μπορεί να σου στοιχίσει».

Για τον Ρότσα: «Ο κόουτς ζει για πολλά χρόνια εδώ και είναι πεθερός του Έμερσον Πανιγκούτι με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Αντζοατεγκούι. Οπότε είμαι τυχερός».

Για τον Φερέιρα: «Ο κ. Φερέιρα άφησε πίσω του μία σπουδαία δουλειά και μας οδήγησε καλά. Είμαστε οι ίδιοι παίκτες και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να ανεβάσουμε την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x