Αγγλία

7 αγώνες, 7 ήπειροι, 7 ημέρες, με το 7 του Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κλείνει 10 χρόνια ως πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF και οργανώνει φιλανθρωπικά παιχνίδια με οδηγό το αγαπημένο του νούμερο 7.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε λίγες μέρες θα επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ, θα φορέσει ξανά την φανέλα με το 7 και θα αγωνιστεί με παίκτες της Αγγλίας κόντρα στην ομάδα του φίλου του Ζινεντίν Ζιντάν με ποδοσφαιριστές από τον υπόλοιπο κόσμο. Τα έσοδα θα διατεθούν στην UNICEF.

Η φιλανθρωπική δράση του Βρετανού σούπερ σταρ, όμως, δεν σταματά εδώ. Με αφορμή τα 10 χρόνια του ως πρεσβευτής Καλής Θέλησης, ο Μπέκαμ οργανώνει μια εκπληκτική σειρά αγώνων των οποίων κύριο σύμβολο θα είναι το νούμερο της φανέλας με το οποίο πέρασε όλη του την καριέρα, το 7.

Έτσι θα πραγματοποιηθούν 7 αγώνες, σε 7 ηπείρους μέσα σε 7 ημέρες, γεγονός που θα καλυφθεί και τηλεοπτικά ώστε να παρουσιαστεί ως ντοκιμαντέρ από το BBC. Ο Μπέκαμ θα περάσει μεταξύ άλλων από την Ουγκάντα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

«Θέλω έναν κόσμο όπου θα παιδιά θα μεγαλώνουν με ασφάλεια μακριά από τη βία, τη φτώχεια και αρρώστιες που μπορούν να προληφθούν», δήλωσε ο Μπέκαμ, «αυτά τα παιχνίδια είναι η τέλεια ευκαιρία για ενημέρωση και συγκέντρωση ζωτικής σημασίας κεφαλαίων τα οποία θα βοηθήσουν τα παιδιά με την μεγαλύτερη ανάγκη».

Επιμέλεια: Μαρία Ζαφειράτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x