Champions League

Σολμπάκεν: «Ξεκάθαρα καλύτεροι από ΠΑΟ»

Ενθουσιασμένος από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (3-1) και την πρόκριση στους «16» του Champions League παρουσιάστηκε ο Στάλε Σολμπάκεν. Ο προπονητής της Κοπεγχάγης εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του ήταν ξεκάθαρα καλύτερη από τον Παναθηναϊκό και τη Ρούμπιν και δίκαια συνόδευσε την Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση.

Ενθουσιασμένος από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (3-1) και την πρόκριση στους «16» του Champions League παρουσιάστηκε ο Στάλε Σολμπάκεν.

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του ήταν ξεκάθαρα καλύτερη από τον Παναθηναϊκό και τη Ρούμπιν και δίκαια συνόδευσε την Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα και λιγάκι ανακουφισμένος. Ελέγξαμε τον ρυθμό από την αρχή και στην συνέχεια διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμα των δύο τερμάτων που αποκτήσαμε», ανέφερε ο Σολμπάκεν και εξήγησε:

«Aν κάτσουμε και δούμε όλα τα παιχνίδια στον όμιλο, είναι ξεκάθαρο πως ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο γκρουπ. Απόψε ήμασταν φανερά καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, ενώ ήμασταν ανώτεροι και από την Ρούμπιν στα δύο μεταξύ μας ματς. Πάντως, θεωρώ πως η καλύτερη μας εμφάνιση ήταν στο “Καμπ Νου” κόντρα στη Μπαρτσελόνα».

Ερωτώμενος, δε, για τη συνταγή της επιτυχίας της Κοπεγχάγης, ο Δανός τεχνικός την απέδωσε σε ένα παλιό… πάθημα:

«Πήραμε το μάθημα μας στους 15 μήνες που πέρασαν από τον αποκλεισμό από τον ΑΠΟΕΛ (σ.σ. πέρσι στα προκριματικά της διοργάνωσης). Δουλέψαμε σκληρά και αποκτήσαμε πολλούς καινούργιους παίκτες, ενώ κάποιοι άλλοι βελτιώθηκαν πολύ.

Αμυντικά τα πήγαμε σχεδόν τέλεια και δεν διστάζω να πω ότι σε αυτόν τον τομέα είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στην διοργάνωση φέτος»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x