Champions League

Βαμβακούλας: «Ένα γρήγορο γκολ αλλάζει πολλά»

Δυνατά από το πρώτο λεπτό, ώστε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του, πρέπει να μπει στον αποψινό αγώνα κόντρα στη Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Νίκος Βαμβακούλας μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο παλαίμαχος μπακ των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε παράλληλα ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί η γαλλική ομάδα, αφού διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και ιδιαίτερα επικίνδυνο στην κόντρα.

Δυνατά από το πρώτο λεπτό, ώστε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του, πρέπει να μπει στον αποψινό αγώνα κόντρα στη Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Νίκος Βαμβακούλας μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο παλαίμαχος μπακ των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε παράλληλα ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί η γαλλική ομάδα, αφού διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και ιδιαίτερα επικίνδυνο στην κόντρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Βαμβακούλας:

Για την αγωνιστική απραξία του Ολυμπιακού:
«Ξεκινάει τη σεζόν με ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του ο Ολυμπιακός. Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό για έναν ποδοσφαιριστή. Έχει παίξει κάποια φιλικά, βέβαια, αλλά η διαφορά με τα επίσημα είναι ότι στο ένα μπορεί ο προπονητής να χρησιμοποιήσει 20-22 παίκτες, ενώ στο άλλο μπορεί να αλλάξει μόνο 2-3 παίκτες.

Είναι πρώτο επίσημο ματς. Φυσικά και υπάρχει πίεση, έχει καλή ομάδα ο Ολυμπιακός και μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθεί ο καθένας, γιατί και ο ποδοσφαιριστής είναι άνθρωπος και μπορεί να μην βρεθεί σε καλή μέρα. Ατού θα είναι ο κόσμος».

Για το αν θα ήταν καλύτερα να είναι εκτός
«Όχι. Δεν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός ακόμα. Όταν πας εκτός είναι πιο δύσκολα. Στο Καραϊσκάκη με τον κόσμο είναι αλλιώς. Δεν σημαίνει ότι παίζοντας εντός θα κερδίσεις. Το βασικό είναι να δείξει η ομάδα βελτίωση. Έχει καλούς παίκτες και με αυτούς που πήρε ενισχύθηκε πάρα πάρα πολύ και πρέπει να δείξει ότι είναι καλύτερος. Φέτος είναι δύσκολα πάντως γιατί έχει στην ίδια μασχάλη 3 καρπούζια».

Για τις πολλές επιλογές που έχει ο Βαλβέρδε:
«Όταν έχει πολλούς καλούς προβληματίζεσαι ποιους θα βάλεις. Δεν ξέρω ποιος θα παίξει. Έχει πολλές καλές επιλογές και ο Τζεμπούρ και ο Μιραλάς κα ο Φουστέρ μπορούν να παίξουν αριστερά. Όλη η υπόθεση είναι στο κέντρο. Εκεί είναι το θέμα. Ποιος θα είναι αυτός που θα δίνει την μπροστινή μπαλιά. Εγώ υπολογίζω ότι ο Ιμπαγάσα θα παίξει».

Για τη Μαρσέιγ:
«Βλέπω πολύ Γαλλία και ξέρω. Μην τη βλέπετε ότι δεν πάει καλά. Είναι πολύ γρήγορη και αν σε βρει γυμνό στις αντεπιθέσεις θα σε σκοτώσει. Έχει κι αυτή άγχος για να παρουσιαστεί, αλλά είναι πολύ καλή. Έχει φυσικά και αδυναμίες, δεν υπάρχει ομάδα χωρίς αδυναμίες. Και η Μπαρτσελόνα κέρδισε 2-0 και ήρθε τελικά 2-2 (σ.σ. κόντρα στη Σοσιεδάδ)».

Για το πώς πρέπει να μπει στο ματς ο Ολυμπιακός:
«Να πάει στην αρχή πολύ δυνατά. Για ένα τέταρτο, να βάλει ένα γκολ και μετά να το πάει στα μέτρα του. Δεν χρειάζεται να κερδίσει με 4 ή πέντε μηδέν. Τους ίδιους βαθμούς θα πάρει και με το 1-0. Αν της δώσει χώρο μετά μπορεί να της δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην κόντρα Και στα στημένα είναι πολύ καλός. Μπορεί να έρθει 0-0 ή 1-1 το παιχνίδι. Αν μπει γρήγορα το γκολ αλλάζουν πολλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x