Champions League

Χωρίς Ντε Μπρόινε και Φόντεν στη ρεβάνς με τη Κοπεγχάγη η Μάντσεστερ Σίτι

Δείτε τις αρχικές επιλογές του Πεπ Γκουαρντιόλα για τη ρεβάνς της Μάντσεστερ Σίτι με αντίπαλο την Κοπεγχάγη για τη φάση των «16» του Champions League.

Με το... ενάμισι πόδι στα προημιτελικά του Champions League βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία απόψε το βράδυ (22:00) υποδέχεται στο «Έτιχαντ» την Κοπεγχάγη, στη ρεβάνς του υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα στη Δανία.

Πριν από λίγο, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος άφησε τους Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα και Φόντεν εκτός ενδεκάδας, στην οποία φυσικά δεσπόζει το όνομα του Χάαλαντ.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Λιούις, Ακάντζι, Ντίας, Γκβάρντιολ, Ροντρίγκο, Κόβασιτς, Μπομπ, Άλβαρεζ, Νούνιες, Χάαλαντ.

Στον πάγκο: Ορτέγκα, Μορένο, Κάρσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ακέ, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκόμες, Φόντεν, Ράιτ, Χάμιλτον, Σουσόχο.



Από την άλλη, η Κοπεγχάγη του Γιάκομπ Νέεστρουπ θα παταχθεί με ενδεκάδα που αποτελείται από τους Γκραμπάρα, Ατσουρί, Άνκερσεν, Κλεμ, Ντικς, Βάβρο, Ελιουνούσι, Φρόχολντ, Γέλερτ, ΜακΚίνα και Όσκαρσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x