Champions League

«Φίλοι από τα παλιά»: Το ποστάρισμα της Μπαρτσελόνα με Τσιγκρίνσκι-Τσάβι

Η Μπαρτσελόνα έκανε ένα ποστάρισμα με τον άλλοτε παίκτη της και νυν της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Θυμήθηκε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι η Μπαρτσελόνα! Ο πολύπειρος Ουκρανός στόπερ που έχει περάσει και από τη χώρα μας, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ και του Ιωνικού, επέστρεψε στην Ισπανία ως αντίπαλος των «μπλαουγκράνα».

Ο Τσιγκρίνσκι βρέθηκε στην αποστολή της Σαχτάρ Ντόνετσκ, αλλά παρακολούθησε όλο το ματς στο «Μονζουίκ» από τον πάγκο, αφού ο προπονητής του δεν του έδωσε την ευκαιρία να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής και να αγωνιστεί απέναντι στους Καταλανούς.

«Φίλοι από τα παλιά», έγραψε η Μπαρτσελόνα στα social media και πόσταρε μια φωτογραφία του Ουκρανού με τον Τσάβι, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει ως συμπαίκτες.



Υπενθυμίζεται πως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε αποκτηθεί από την Μπαρτσελόνα το 2009, με τους Καταλανούς να πληρώνουν το ποσό των 25 εκατ. ευρώ στη Σαχτάρ αλλά δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στους Καταλανούς και έγραψε μόλις 14 ματς στον έναν χρόνο που έμεινε, πριν επιστρέψει στον ουκρανικό σύλλογο.

Μάλιστα, κατά την αναγνωριστική βόλτα του στον αγωνιστικό χώρο, ο Τσιγκρίνσκι είχε πηγαδάκι με τον Ράφα Γιούστε, ο οποίος είναι εκ των αντιπροέδρων της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x