Champions League

Έκανε το 3/3 και φουλάρει για πρόκριση η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα αγχώθηκε αλλά επικράτησε 2-1 της Σαχτάρ, έκανε το 3/3 και φουλάρει για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και με σωστή διαχείριση στο δεύτερο, η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Σαχτάρ με 2-1 και φουλάρει για την πρόκριση!

Σκόραρε ο Φεράν Τόρες και αφιέρωσε το γκολ στη γιαγιά του που έχει φύγει από τη ζωή, ενώ το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο νεαρός Φερμίν Λόπες.

Αρκετά τα αμυντικά ζητήματα για τους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο από… τύχη γλίτωσαν την ισοφάριση από τους Ουκρανούς, που τους άγχωσε ιδιαίτερα αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Στον πάγκο για την Σαχτάρ ήταν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής και δεν αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, αλλά θα έχει την ευκαιρία να το κάνει στην επόμενη αγωνιστική εφόσον επιλεχθεί από τον προπονητή του.

Ένα... τσουβάλι φάσεις για να μεγαλώσει το σκορ έχασε η ομάδα του Τσάβι, ο οποίος έδωσε ευκαιρίες και χρόνο σε αρκετούς νεαρούς που προέρχονται από τη «Masia» και τρίβει τα χέρια του με την εξαιρετική εικόνα που δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο.



Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ 2-1
(28’ Τόρες, 36’ Φερμίν - 62’ Σουντάκοφ)

Αντβέρπ-Πόρτο (22:00)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (07/11)
Σαχτάρ-Μπαρτσελόνα
Πόρτο-Αντβέρπ

Η βαθμολογία του ομίλου:
Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ 2-1



Το ματς

Πολύ δυναμικά μπήκε στο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα και είχε τον έλεγχο του αγώνα. Η ομάδα του Τσάβι δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες και πίεζε την αντίπαλη εστία, σε αντίθεση με την Σαχτάρ που έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Στο 28ο λεπτό ο Φεράν Τόρες άνοιξε το σκορ για την καταλανική ομάδα και αφιέρωσε το γκολ στη γιαγιά του που έχει φύγει από τη ζωή. Ο Φερμίν στο 36’ έγραψε το 2-0 και έστειλε την Μπάρτσα στα αποδυτήρια με ισχυρό προβάδισμα.



Καλύτερα πατούσε στο δεύτερο μέρος η ουκρανική ομάδα, με τον Σουντάκοφ στο 62ο λεπτό να μειώνει σε 2-1. Από το γκολ και ύστερα, η Σαχτάρ πίεζε αρκετά την εστία του Τερ Στέγκεν, ο οποίος με καίριες επεμβάσεις κατάφερε να μη δεχθεί άλλο γκολ η ομάδα του.

Στα τελευταία λεπτά η Μπαρτσελόνα πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεζε και για τρίτο γκολ, το οποίο τελικά δεν βρήκε. Κάπως έτσι το 2-1 παρέμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα και η ομάδα του Τσάβι φουλάρει για την πρόκριση!





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x