Champions League

Νικολογιάννης: «Πολλοί οι εν δυνάμει βασικοί πλέον στον Παναθηναϊκό - Οι αλλαγές έχουν κρίνει ματς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM την πληρότητα του ρόστερ του Παναθηναϊκού, τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για Μπράγκα και τη συνεισφορά των παικτών του πάγκου στις ευρωπαϊκές νίκες.

Το βάθος του ρόστερ του Παναθηναϊκού αλλά και το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφορικά με την αυριανή ρεβάνς με τη Μπράγκα σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το αυριανό ματς με τη Μπράγκα είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό μετά το 2010 στους ομίλους, αλλά δεν είναι το φαβορί. Το ματς του Σαββάτου ήταν εύκολο, αυτό που βλέπεις είναι ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει μεγαλύτερο ρόστερ. Έχει πολλούς εν δυνάμει βασικούς παίκτες, αποτέλεσμα της μεταγραφικής ενίσχυσης με ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν την ποιότητα, συν του ότι δεν πείραξε τον βασικό του κορμό. Πιστεύω ότι θα βάλει την ίδια 11άδα ο Γιοβάνοβιτς, υπάρχει ένα δίλλημα -για εμάς, γιατί ο προπονητής έχει αποφασίσει- Ιωαννίδης ή Σπόραρ, το άλλο είναι Τσέριν ή Βιλένα με προβάδισμα στον πρώτο, ενώ παίζεται και μια θέση ανάμεσα σε Γεντβάι-Σένκεφελντ, με προβάδισμα επίσης του πρώτου. Θα είναι ματς υπομονής», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Αϊτόρ θύμισε με τον Βόλο κάτι από τον… παλιό του εαυτό και πως μέσω της σταδιακής του επανόδου θα ξαναβρεί την επιδραστικότητα που είχε στο «τριφύλλι».

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι η προχθεσινή εμφάνιση του Κώτσιρα συν την πολύ καλή προετοιμασία που έκανε ο Βαγιαννίδης είναι οι λόγοι που ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει τελικά δεξιό μπακ, παρά το αρχικό πλάνο.

Κι σημείωσε πως, όλα τα ευρωπαϊκά ματς των «πράσινων» έχουν κριθεί από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, κάτι που γνωρίζει ο Γιοβάνοβιτς και θα πρέπει να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x