Europa League

«Εμείς θα περάσουμε»!

Την πίστη ότι η Ρόμα θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού στους «32» του Europa League εξέφρασε ο Μπόγκνταν Λόμποντ, όπως αναφέρει σε σχόλιο που ανάρτησε στην . «Πιστεύω ότι θα επωφεληθούμε από την κλήρωση», δήλωσε ο Ρουμάνος τερματοφύλακας και τόνισε ότι «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε το 2010».

Την πίστη ότι η Ρόμα θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού στους «32» του EuropaLeague εξέφρασε ο Μπόγκνταν Λόμποντ, όπως αναφέρει σε σχόλιο που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα. «Πιστεύω ότι θα επωφεληθούμε από την κλήρωση», δήλωσε ο Ρουμάνος τερματοφύλακας και τόνισε ότι «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε το 2010».

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τον στόχο που έχουμε για την επόμενη χρόνια. Τερματίσαμε στην πρώτη θέση του ομίλου μας στο Europa League και τώρα θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης. Το πρώτο ματς είναι στις 18 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα και ο επαναληπτικός στις 25 στη Ρώμη. Πιστεύω ότι θα επωφεληθούμε από την κλήρωση. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ελπίζουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε το 2010», ανέφερε αρχικά ο 31 ετών και πρόσθεσε:

«Όλοι οι Ρουμάνοι, όλοι οι θαυμαστές μου θέλουν ωραία Χριστούγεννα και το νέο χρόνο να ξεχάσουμε την κρίση και τις κακουχίες. Για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που εμφανίστηκαν το 2009, πρέπει να σημειώσουμε επιτυχίες μέσα στο 2010. Χρόνια πολλά!».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x