Europa League

Γκούντγιονσεν: «Φαβορί η Άντερλεχτ»

Την άποψη ότι η Άντερλεχτ είναι το φαβορί του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, μιλώντας στη βελγική ιστοσελίδα «nieuwsblad.be». Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της «Ένωσης» τόνισε πως οι Βέλγοι έχουν τον πρώτο λόγο στην έδρα τους, ενώ αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις πληρωμών που υπάρχουν στους «κιτρινόμαυρους».

Την άποψη ότι η Άντερλεχτ είναι το φαβορί του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, μιλώντας στη βελγική ιστοσελίδα «nieuwsblad.be».

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της «Ένωσης» τόνισε πως οι Βέλγοι έχουν τον πρώτο λόγο στην έδρα τους, ενώ αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις πληρωμών που υπάρχουν στους «κιτρινόμαυρους».

«Η επιστροφή στις Βρυξέλες με την Τσέλσι ήταν πολύ ιδιαίτερη για εμένα. Στην εξέδρα το όνομα Γκούντγιονσεν δεν είχε ξεχαστεί από τους οπαδούς της ομάδας. Ελπίζω να αφήσω καλές εντυπώσεις και με τη φανέλα της ΑΕΚ (γέλια)», δήλωσε αρχικά ο 33χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Άντερλεχτ ήμουν στις εξέδρες για να παρακολουθήσω τον πατέρα μου. Μείναμε εκεί για επτά χρόνια. Για εμένα ο πατέρας μου ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου και η Άντερλεχτ η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Κοιμόμουν με τη φανέλα της Άντερλεχτ. Εκτός από τον πατέρα μου, θαύμαζα τον Φάντερμπεργκ, τον Φερκότερεν, τον Μουναρόν και τον Σίφο. Μπορώ να σας πω είκοσι ονόματα…

Από τις καλύτερες στιγμές που θυμάμαι είναι όταν ο πατέρας μου πέτυχε το νικητήριο γκολ, όπως το 2-0 επί της Μπριζ, ή ο αγώνας κόντρα στην Μπαρτσελόνα ή τη Μαλίν. Αν είμαι καλύτερος παίκτης από τον πατέρα μου; Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό… (γέλια). Όχι, είμαστε δύο εντελώς διαφορετικοί τύποι επιθετικών
».

Στη συνέχεια, ο διεθνής ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Η Αϊντχόφεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Εκεί έπαιξα με τον Ρονάλντο, αλλά δεν έχω επαφές μαζί του. Στην Τσέλσι ήμουν με τον Μουρίνιο και τον Φρανκ Λάμπαρντ, με τους οποίους μιλάω ακόμα. Τώρα πήγε εκεί ο Λουκάκου, ο οποίος προέρχεται από την Άντερλεχτ. Αν ο Λουκάκου είναι ήρεμος, μπορεί να αποδεχθεί καλή η επιλογή του.

Όταν έπαιζα στην Μπαρτσελόνα, το σπίτι μου ήταν κοντά με εκείνα του Μέσι και του Τσάβι. Μάλιστα, οι δύο γιοι μου ήταν στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, αλλά τώρα είναι μαζί μου στην Αθήνα. Είναι κρίμα που έχω χαθεί με τους φίλους μου στις Βρυξέλλες, επειδή είχα ωραία παιδικά χρόνια εκεί
».

Καταλήγοντας, ο Γκούντγιονσεν μίλησε για το αυριανό παιχνίδι: «Εξαιτίας κάποιων αγώνων που έχουν αναβληθεί, η ΑΕΚ έχει χάσει τον αγωνιστικό ρυθμό της. Είναι, επίσης, αλήθεια πως υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Ωστόσο, οι συμπαίκτες μου τα έχουν περάσει πριν από καιρό. Πάντως, η Άντερλεχτ είναι φαβορί στο γήπεδό της».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x