Europa League

Λεονάρντο: «Χρειάζεται υπομονή»

Υπομονή για ενενήντα λεπτά θα πρέπει να δείξει η ΑΕΚ στον αγώνα κόντρα στην Άντερλεχτ για τους ομίλους του Europa League. Αυτό υποστήριξε ο Λεονάρντο κατά την αποχώρηση της ομάδας για το Βέλγιο, ενώ πρόσθεσε πως το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει δώσει επίσημα παιχνίδια φέτος δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Πέρασε από το αεροδρόμιο ο Σταύρος Αδαμίδης που έμεινε Αθήνα για συζητήσεις με την "".

Υπομονή για ενενήντα λεπτά θα πρέπει να δείξει η ΑΕΚ στον αγώνα κόντρα στην Άντερλεχτ για τους ομίλους του Europa League.

Αυτό υποστήριξε ο Λεονάρντο κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Βέλγιο, ενώ πρόσθεσε πως το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει δώσει επίσημα παιχνίδια φέτος δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία.

Πέρασε από το αεροδρόμιο ο Σταύρος Αδαμίδης που έμεινε Αθήνα για συζητήσεις με την "Petit chateau".

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για τις απουσίες των Μάκου και Καφέ από το συγκεκριμένο ματς, υποστηρίζοντας πως υπάρχει τρόπος να μην φανούν μέσα στο γήπεδο.

«Το ρόστερ είναι μεγάλο και μπορούν να καλυφθούν οι απουσίες. Έχουμε τους παίκτες για να το κάνουμε. Πάμε στο Βέλγιο για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θέλει υπομονή για 90 λεπτά. Όποιος αντέξει, θα πάρει το αποτέλεσμα. Εμείς θα παλέψουμε», δήλωσε αρχικά ο Λεονάρντο, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στα περσινά ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

«Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι αυτό σε σχέση με τα περσινά, αφού οι δύο ομάδες έχουν πάρα πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Όσοι από εμάς παίξουν, θα δώσουν το 100% των δυνάμεών τους. Θα ήταν σίγουρα καλύτερο να είχαμε κάποια παιχνίδια στα πόδια μας στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για μας, αφού έχουμε δουλέψει πολύ στις προπονήσεις».

Την αποστολή εκ μέρους της διοίκησης συνοδεύουν οι κ. Κασνακίδης και Κωνσταντινίδης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης πέρασε από το αεροδρόμιο για να αποχαιρετήσει τους παίκτες, ενώ είχε και μια σύντομη συνομιλία με τον τεχνικό του «Δικεφάλου», Μανόλο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x