Europa League

Γκερέιρο: «Με νίκη στη Νέα Σμύρνη… αλλάζουν όλα»!

Στο ότι στο ποδόσφαιρο καταστάσεις και ψυχολογία αλλάζουν μέσα σε λίγες μέρες στάθηκε ο Ρότζερ Γκερέιρο, στις δηλώσεις του μετά την οδυνηρή ήττα (2-1) της ΑΕΚ από τη Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ. «Το καλό που έχει το ποδόσφαιρο είναι ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει σε λίγες μέρες. Σήμερα φεύγουμε απογοητευμένοι με την άδικη νίκη που πήρε η Στουρμ, αλλά αν πάρουμε τη νίκη με τον Πανιώνιο την Κυριακή, θα ανέβουμε στη βαθμολογία και όλα θα γίνουν διαφορετικά», τόνισε.

Στο ότι στο ποδόσφαιρο καταστάσεις και ψυχολογία αλλάζουν μέσα σε λίγες μέρες στάθηκε ο Ρότζερ Γκερέιρο, στις δηλώσεις του μετά την οδυνηρή ήττα (2-1) της ΑΕΚ από τη Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ.

Ο μέσος της Ένωσης τόνισε: «Το καλό που έχει το ποδόσφαιρο είναι ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει σε λίγες μέρες. Σήμερα φεύγουμε απογοητευμένοι με την άδικη νίκη που πήρε η Στουρμ, αλλά αν πάρουμε τη νίκη με τον Πανιώνιο την Κυριακή, θα ανέβουμε στη βαθμολογία και όλα θα γίνουν διαφορετικά».

Αρχικά, είπε: «Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Καταφέραμε να κρατήσουμε μέχρι το 87, αλλά έγιναν κάποια λάθη και αυτά πρέπει να διορθώσουμε».

Για την αποβολή του Δέλλα, δήλωσε: «Δεν πρέπει να κατηγορούμε τον Δέλλα. Είμαστε όλοι μία ομάδα, μια οικογένεια και τα λάθη είναι συνολικά».

Όσο για τη δήλωση του «Κολοσσού», πως αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας, σημείωσε: «Είναι πολύ έμπειρος. Ξέρει να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις».

Τέλος, για τον Μανόλο Χιμένεθ τόνισε: «Ο προπονητής βλέπει καλύτερα επειδή είναι έξω από το γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x