Europa League

Μάρκεβιτς: «Δεν έπρεπε να χάσουμε»

«Μαγική» εικόνα θεωρεί τη νίκη () του Ολυμπιακού επί της Μέταλιστ, ο Μίρον Μάρκεβιτς. Ωστόσο, ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας, δεν χάνει τις ελπίδες του για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League και πιστεύει σε αποτέλεσμα πρόκρισης στη ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη».

«Μαγική» εικόνα θεωρεί τη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού επί της Μέταλιστ, ο Μίρον Μάρκεβιτς. Ωστόσο, ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας, δεν χάνει τις ελπίδες του για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League και πιστεύει σε αποτέλεσμα πρόκρισης στη ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη».

«Πιστεύω πως δεν έπρεπε να χάσουμε. Προσπαθήσαμε, είχαμε καλές στιγμές, αλλά ήμασταν άτυχοι. Θα παλέψουμε στο Καραϊσκάκη για την πρόκριση», σχολίασε μετά το τέλος του ματς, ενώ σε ερώτηση για τη διαιτησία του Βαντ, ανέφερε: «Ήταν αντικειμενικός, έκανε δύο-τρία λαθάκια, αλλά πιστεύω ότι ήταν καλός».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Μέταλιστ (βαθιές μπαλιές), εξήγησε πως «ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έτσι έπρεπε να επιλέξουμε αυτόν τον τρόπο επίθεσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x