Europa League

Καστάν: «Δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα»

Δυσαρεστημένος από την (αρνητική) εξέλιξη που είχε για την Μπνέι Γιεχούντα η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Ντρορ Καστάν. Ο τεχνικός της ισραηλινής ομάδας παραδέχθηκε την ανωτερότητα του «Δικεφάλου» (4-1) ενώ εντυπωσιάστηκε από τους πιτσιρικάδες των "ασπρόμαυρων".

Δυσαρεστημένος από την (αρνητική) εξέλιξη που είχε για την Μπνέι Γιεχούντα η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Ντρορ Καστάν.

Ο τεχνικός της ισραηλινής ομάδας παραδέχθηκε την ανωτερότητα του «Δικεφάλου» (4-1) ενώ εντυπωσιάστηκε από τους πιτσιρικάδες των "ασπρόμαυρων".

Αναλυτικά, όσα είπε μετά το τέλος του ματς:

«Το παιχνίδι είχε δύο ημίχρονα. Το πρώτο άνηκε σε εμάς, κάναμε ακόμη 2-3 ευκαιρίες μετά το γκολ. Στο δεύτερο μέρος κάναμε λάθη στα δύο πρώτα γκολ, μετά υπήρχε η κόκκινη και έτσι μετά ο ΠΑΟΚ είχε τα ηνία του αγώνα.

Για το πρώτο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος, αλλά είμαι δυσαρεστημένος για το αποτέλεσμα. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να περάσει στους ομίλους.

Δημιουργήσαμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ στα άκρα ειδικά. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και εμείς μόνο αμυνόμασταν. Ξεχώρισα τον Κάτσε, τον Ρομπέρ και τον Πέλκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x