Europa League

Το πρόγραμμα ΠΑΟΚ και Ραπίντ

Με διαφορά μιας ώρας θα μιλήσουν οι τεχνικοί του ΠΑΟΚ και της Ραπίντ Βιέννης την Τετάρτη, παραμονή του αγώνα των δύο ομάδων στην Τούμπα, για τα πλέι οφ του Europa League. Στις 17:30 θα μιλήσει ο Γιώργος Δώνης και μια ώρα αργότερα ο Πέτερ Σχότελ. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Με διαφορά μιας ώρας θα μιλήσουν οι τεχνικοί του ΠΑΟΚ και της Ραπίντ Βιέννης την Τετάρτη, παραμονή του αγώνα των δύο ομάδων στην Τούμπα, για τα πλέι οφ του Europa League.

Στις 17:30 θα μιλήσει ο Γιώργος Δώνης και μια ώρα αργότερα ο Πέτερ Σχότελ.


Αναλυτικά:

Τετάρτη 22 Αυγούστου

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, θα μιλήσει στις 17:30 στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Θα ακολουθήσει στις 18.30 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της SK Rapid Vienna, Peter Schottel, στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Η τελευταία προπόνηση του Π.Α.Ο.Κ. θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η τελευταία προπόνηση της SK Rapid Vienna θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους, τους φωτογράφους και τους φιλάθλους της αυστριακής ομάδας καθ' όλη τη διάρκεια της.

Η αποστολή της SK Rapid Vienna θα πετάξει στις 10:00 (τοπική ώρα) από την Βιέννη για τη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να φτάσει στις 12:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x