Europa League

Βρύζας: «Εμπιστευόμαστε τους οπαδούς μας»

Σίγουρος ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα αποφύγουν τις κακοτοπιές στην Αυστρία και δεν θα βάλουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας εμφανίστηκε ο Ζήσης Βρύζας. «Πήραμε μία απόφαση και δείξαμε ότι εμπιστευόμαστε κάποιους ανθρώπους να βρεθούν κοντά στην ομάδα, πιστεύοντας ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό», σχολίασε εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της Λίγκας.

Σίγουρος ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα αποφύγουν τις κακοτοπιές στην Αυστρία και δεν θα βάλουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας εμφανίστηκε ο Ζήσης Βρύζας.

«Πήραμε μία απόφαση και δείξαμε ότι εμπιστευόμαστε κάποιους ανθρώπους να βρεθούν κοντά στην ομάδα, πιστεύοντας ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό», σχολίασε εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της Λίγκας.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πλέον το αφεντικό ως ο νέος ιδιοκτήτης, όμως έκρινε ότι η σχετική απόφαση (για τα 800 εισιτήρια της ρεβάνς με την Ραπίντ) έπρεπε να ληφθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Έτσι και έγινε. Συνεπώς η επιτυχία ή αποτυχία της συγκεκριμένης κίνησης θα πιστωθεί στον τελευταίο και τους συνεργάτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x